Bender Benelux B.V.

Bender is een fabrikant van zeer geavanceerde producten en systemen die wereldwijd processen, mensen en installaties beschermen, speciaal gericht op bedrijfscontinuïteit en elektrische veiligheid.

 

Sinds het ontstaan van de organisatie in 1946 en de uitvinding van actieve isolatiebewaking op het zwevende netstelsel (IT-stelsel) door Dipl.-Ing. Walther Bender in 1939, heeft Bender wereldwijd een toonaangevende positie ingenomen op het gebied van elektrische veiligheid.

 

Bender Benelux BV is onderdeel van de Bender Group en daarmee een onderdeel van een wereldwijd opererende organisatie met circa 720 medewerkers. Eigen productie en R&D faciliteiten en actieve deelname in nationale en internationale comités waaronder VDE, IEC, NEN, EN, Cenelec en ESTA.

 

Dagelijks werken wij met innovatieve technologieën en patenten om deze toe te passen in uw oplossingen. Toepassingen waarbij de focus op top kwaliteit, Innovatie, best in Know How en best in service voorop staan.

 

Actief in de volgende marktsegmenten: petro-chemie, proces industrie, maritiem en offshore, datacenters, automotive of medische omgevingen.
Onze oplossingen: Isolatiebewaking, differentieelstroombewaking, netbewakingsrelais, Power Quality, en bliksem- en overspanningsbeveiliging.

 

Bender Benelux BV

Takkebijsters 54

4817 BL Breda

 

Telefoon: +31-(0)76-5878713
Website: www.benderbenelux.com
E-mail: ...

 

Contactpersoon: Brian Brodie (Commercieel Technisch Adviseur)

Mobiel: +31-(0)6 57504881

Email: ...

A-lid
Terug naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail