VSL B.V.

Als nationaal metrologisch instituut van Nederland maakt VSL meetresultaten van bedrijven, laboratoria en instellingen direct herleidbaar naar internationale standaarden (SI-eenheden). Het beheer en de ontwikkeling van dé nationale meetstandaarden behoort tot een van de kerntaken van de organisatie.
Door het leveren van diensten waaronder kalibraties, maatwerk, referentiematerialen, interlaboratoriumvergelijkingen en trainingen levert VSL een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van producten en processen in bedrijfsleven en samenleving.

 

Marijn van Veghel, consultant metrologie voor high-tech systems:

"VSL zorgt ervoor dat bedrijven betrouwbaar kunnen meten. We doen dit op een groot aantal gebieden, maar richten ons bij de ontwikkeling van nieuwe meetstandaarden en -methoden wel op specifieke speerpunten. Nauwkeurige dimensionele metrologie voor mechatronische toepassingen, nanometrologie en optische metrologie horen daarbij. Om deze reden is High Tech NL voor ons een interessant platform, waar we in contact kunnen komen met bedrijven die de meest nauwkeurige machines maken en die ons uitdagen om daarvoor nieuwe meetoplossingen te ontwikkelen."

 

VSL
Thijsseweg 11
2629 JA Delft

Website: www.vsl.nl


Telefoon: 015 - 269 15 00
E-mail: ...

B-lid
Terug naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail