Euler Hermes

Euler Hermes, onderdeel van Allianz Group, is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen en een van de leiders op het gebied van (bank)garanties en incasso. Euler Hermes is onderdeel van Allianz en heeft een AA rating van Standard & Poor’s.

 

Met ruim 100 jaar ervaring en 6000 medewerkers in meer dan 50 landen biedt Euler Hermes een uitgebreide dienstverlening aan B-to-B klanten in zowel klein-, midden- en grootbedrijf als multinationals, die hun debiteuren willen verzekeren.

 

Euler Hermes heeft een credit intelligence netwerk met kennis van economische ontwikkelingen in landen en branches ontwikkeld om de financiële stabiliteit van meer dan 40 miljoen bedrijven te analyseren.

 

Met een kredietverzekering is de betaling van uw openstaande facturen beschermd en uw cashflow gegarandeerd. U heeft meer middelen beschikbaar voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten. U gaat met vertrouwen de toekomst tegemoet!

 

Werkt u op contract- of projectbasis?

Dan is Cover One mogelijk een oplossing voor u. Met EH Cover One biedt Euler Hermes de mogelijkheid om de onderneming te beschermen tegen het risico van non-betaling binnen één contract. Met een vaste, op maat gemaakte dekking voor zowel nationale als internationale meerjarige contracten.

 

Euler Cover one

 

Wilt u meer informatie over Cover One of kredietverzekering in het algemeen?
Neem dan contact op met mij via onderstaande contactgegevens. Neem ook eens een kijkje op onze website www.eulerhermes.nl. Of volg ons op social media: LinkedIn of Twitter.

 

Contactpersoon:

John van Doremaele1302V

 

 

John van Doremaele – Sr. Specialist kredietverzekering 

Postbus 70571
5201 CZ 's-Hertogenbosch


Telefoon: +31 6 150 726 41
E-mail: ...

 

Website: www.eulerhermes.nl

 

 

B-lid
Terug naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail