Lenze

Lenze wereldwijd

Sinds 1947 ontwikkelt, produceert en verkoopt Lenze eigen hard- en software-oplossingen voor machine-automatisering. Naast het Duitse hoofdkantoor, gevestigd in Hamelen nabij Hannover, heeft Lenze wereldwijd in ruim 60 landen saleskantoren, 5 logistieke vestigingen in 3 continenten en zo’n 9 R&D centra.

Met zo’n 3500 medewerkers en 400 medewerkers in research & development worden de meest geavanceerde modulaire hard- en software-oplossingen op het gebied van aandrijf- en automatiseringsapplicaties ontwikkeld en geproduceerd.

 

Industriële markten

In onder meer de food & beverage industrie, intralogistiek, verpakkingsindustrie, textielindustrie en automotive vormt Lenze samen met u uw ideeën om naar het juiste concept om hierna een afgestemde oplossing aan de machinebouw te leveren. Naast de idee- en conceptvorming wordt een modulaire en gestandaardiseerde oplossing bedacht waardoor er veel tijd overblijft het intellectueel eigendom van de machinebouwer te integreren en de machine te bouwen.

 

Van Industrie 4.0 behoeften naar uw voordelen

Ook voor de integratie van cloud-based tools in remote control, OEE (Overall Equipment Effectiveness) of verticale integratie maakt Lenze op maat oplossingen met veel communicatie- en bussystemen. 


We begrijpen het engineeringsproces en de eisen en doelen van de applicatie- en machinebouw. Juist in deze tijd van Smart Industry / Industrie 4.0 waarbij dynamische en disruptieve markten evolueren, is het van groot belang cloud-based en veilige oplossingen voor machinebouw te ontwikkelen. Omdat machinebouw in de kern om beweging en taken van applicaties draait, noemen wij dit ‘Motion Centric Automation’.

 

Motion Centric Automation

De beweging staat hierin centraal. Door te modelleren, visualiseren en simuleren bieden we met onze kennis, ervaring en expertise de juiste motionoplossing naar intelligente technische systemen.

Expertise delen is doorslaggevend. Hierom bieden we een arsenaal aan trainingen aan, van klantspecifieke tot aan online trainingen. Op www.lenze.com vindt u alle informatie.

 

Voorsprong

Uitgangspunten als Time-to-Market, Total Cost of Ownership, slimme productiviteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn voor ons van cruciaal belang en wij streven naar perfectie, meerwaarde en concurrentievoorsprong. 


Christian Wendler, Chairman of the Executive Board
“In future, you will need to successfully handle more extensive tasks in ever shorter times frames. So it's good to know that you have a partner at your side who can make many of these tasks easy. This is our top priority and the focus of our action is: you! With our motivated and committed approach, we work together with you to create the best possible solution and set your ideas in motion - regardless of whether you are looking to optimize an existing machine or develop a new one”.

 

Organisatie in de regio

De Lenze sales organisatie wordt geleid vanuit het kantoor in ’s-Hertogenbosch door Eric van den Broek - Managing Director.

 

Website: www.lenze.com

 

Lenze B.V.

Ploegweg 15

5232 BR ’s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: +31 73 645 65 00

E-mail: ...

 

Lenze bvba

Rijksweg 30c

2880 Bornem

Telefoonnummer: +32 3 542 62 00

E-mail: ...

B-lid
Terug naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail