Unit040

De waarde van technologie is anders voor alle belanghebbenden. Unit040 maakt deze inzichtelijk in de digitale 3D-wereld, omdat deze ons in staat stelt technologieën te laten zien, beleven en uit te leggen. Vaak nog vóórdat ze daadwerkelijk zijn gebouwd. Unit040 laat onderzoekers, engineers en consumenten vroegtijdig werken met innovaties.

 

Guido van Gageldonk, sales director Unit040
Wij maken vraagstukken op een pakkende en heldere manier inzichtelijk voor iedere doelgroep. “Hoe ziet het eruit als ik er van een andere kant tegenaan kijk?”, “Wat zit er achter dit paneel?”, “Wat gebeurt er als ik het aanzet?” Met behulp van 3D-animaties, interactieve 3D-applicaties, simulaties, augmented reality en virtual reality bieden we passende communicatie over een product, aangesloten bij het kennisniveau van de toehoorder.

 

Unit040 beschikt over een platform waarin over de hele lifecycle - van product development tot sales en training - visuele simulatie-ondersteuning geboden wordt. Het is zo mogelijk om echt modelgedreven producten te ontwikkelen en het maximale te halen uit uw 3D-modellen gekoppeld aan hardware en software. Hiermee is first-time-right engineering haalbaar.”

 

Unit040 Ontwerp BV

Hooge Zijde 30B

5626 DC Eindhoven

Website: www.unit040.nl

 

Telefoon: +31 (0)40 - 7676 282

E-mail: ...

A-lid
Terug naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail