DDCom B.V.

Het DDCom team, specialisten door opleiding en ervaring, hanteert een directe, flexibele werkwijze gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit. Of het nu gaat om handleidingen, animaties, tekenwerk, trainingen of advies en ondersteuning, wij bieden een passende oplossing voor het leggen van de verbinding tussen uw product en de gebruiker hiervan.

 

De historie van DDCom gaat terug tot 1973, het oprichtingsjaar van Van Dulmen CAD-illustraties. Dit bedrijf hield zich bezig met technisch illustratief tekenen, productfotografie en opmaakwerk.

In 1993 werd DOCpoint opgericht, met als specialisme technische documentatie en trainingen.

In 2002 zijn Van Dulmen CAD-illustraties en DOCpoint gefuseerd tot DDCom, waardoor een bedrijf is ontstaan met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van informatieoverdracht.

 

Jeroen Wilbers:

"Kennis en ervaring met het duidelijk verwoorden en zichtbaar maken van complexe apparaten en machines. DDCom maakt daarvoor gebruik van Content Management Software en Software voor de bewerking van 3D modellen vanuit ontwikkeling. Met behulp van deze software kunnen we de informatie uitstekend beheren en afbeeldingen, illustraties en animaties maken voordat het product daadwerkelijk wordt gemaakt."

 

DDCom

De Run 4204 B

5503 LL Veldhoven

Website: www.ddcom.nl

 

Contactpersoon: Jeroen Wilbers

Tel. 040 - 253 0525

E-mail: ...

 
A-lid
Terug naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail