Strategische beurzen HTSM

Strategische beurzen HTSM

De Nederlandse hightechsector concurreert op mondiale schaal. Er liggen volop kansen in het buitenland voor Nederlandse hightechinnovaties, toepassingen, onderzoek en diensten. Intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid vergroot het internationale succes van de Nederlandse hightechsector in het buitenland. Daarom is dit verder uitgewerkt in de Internationaliseringsstrategie van topsector HTSM.

Meer over de internationaliseringsstrategie

Strategische beurzen 2019

Voor een aantal product-marktcombinaties in de hightechsector zijn internationale beurspresentaties de ideale manier om in een korte periode een breed publiek te bereiken. Het internationaliseringsteam HTSM is op dit moment in overleg over naar welke beurzen in 2019 extra aandacht zal uitgaan. Dit wordt mede ondersteund door het Programma Strategische Beurzen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) en krijgt in sommige gevallen via het programma Partners for International Business (PIB) een mooi en langjarig vervolg.

Holland High Tech en diverse partners (zoals High Tech NL) organiseren gezamenlijke activiteiten op deze strategische beurzen. Door gezamenlijk deel te nemen met de Holland High Tech of Holland branding, wordt de uitstraling, herkenbaarheid en slagkracht vergroot. Binnenkort vindt u hieronder een overzicht van de strategische beurzen in 2018. Kijk voor een uitgebreider overzicht van internationale beurzen waar Nederland zich presenteert op de kalender.

Datum Beurs
 12-14 maart 2019

JEC World – Parijs

 1-5 april 2019 Hannover Messe – Hannover
17-23 juni 2019 Salon International de l’Aéronautique et de l’Espace / Paris Airshow – Parijs 
18-20 september 2019 SEMICON Taiwan – Taipei
12-15 november 2019 SEMICON Europa – München

Bekijk hier het overzicht van partnerorganisaties die gezamenlijke activiteiten op deze strategische beurzen beurzen organiseren in de vorm van het Holland High Tech paviloen.

Delen: