Routebeschrijving naar HTC68 Eindhoven

Route naar HTC68 te Eindhoven

Vanaf de A2: Volg op de A2 bij Eindhoven de borden ‘Randweg N2’ en neem afrit 32a High Tech Campus. Bij de T-splitsing op het terrein rechts aanhouden. Rijd vervolgens naar P6, dit staat aangegeven op de borden langs de weg. In garage P6 kunt u (gratis) parkeren. Neem daar uitgang West en volg het pad rechtsom de gebouwen. Het High Tech NL Office bevindt zich in het eerste gebouw, nummer 68. Looptijd bedraagt circa 2 minuten.

Vanaf Professor Holstlaan: Rijd langs het campusterrein en neem de Heidepoort. Rijd vervolgens naar P6, dit staat aangegeven op de borden langs de weg. In garage P6 kunt u (gratis) parkeren. Neem daar uitgang West en volg het pad rechtsom de gebouwen. Het High Tech NL Office bevindt zich in het eerste gebouw, nummer 68. Looptijd bedraagt circa 2 minuten.

Openbaar vervoer: gebruik 9292.nl om uw route te bepalen naar de High Tech Campus. De beste haltes zijn HTC Vijver en HTC The Strip. Kijk op de plattegrond van het campusterrein om vervolgens naar gebouw 68 te lopen. Deze visitors map (met plattegrond) kunt u downloaden op de website van de High Tech Campus.

Delen: