Programma 2019

Programma 2019

High Tech NL organiseert ieder jaar diverse bijeenkomsten voor de HYPs (HTNL Young Professionals). Ook voor 2019 is weer een leuk en leerzaam programma neergezet met diverse activiteiten waardoor HYPs de mogelijkheid krijgen een netwerk op te bouwen en door diverse evenementen, bedrijfsbezoeken en studiereis kennis maken met thema’s en werkaspecten die voor hen actueel en interessant zijn. Het programma is nog niet definitief. Hieronder leest u welke activiteiten we inmiddels hebben ondernomen.

Meer weten? Neem contact op met onze Program manager Human Capital: Coen de Graaf, via 088 – 555 43 33 of coen.de.graaf@hightechnl.nl

Deelnemen?

High Tech NL Young Professionals Event 2019

Na de succesvolle vorige edities (Attract & Retain talent, Bridging the gap en Kickstart your corporate), vindt dit jaar de 4e editie plaats van het High Tech NL Young Professionals Event. Deze editie zal op 10 oktober 2019 plaatsvinden. Op dit moment zijn we bezig met de invulling van het programma. Meer over het event van afgelopen jaar vindt u hier.

Op initiatief van de board van Young Professionals van Océ Technologies is 4 jaar geleden een samenwerking ontstaan tussen de boards van Océ, Thales, ASML, VDL-ETG, NXP, Vanderlande en Philips. High Tech NL ondersteunt dit gremium bij de organisatie van een gezamenlijk (besloten) event.

Young Professionals on Tour

Op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van een programma bedrijfsbezoeken speciaal voor HYPS. Indien u hierover meer wilt weten of zelf een activiteit voor HYPS wilt hosten dan kunt u contact opnemen met onze Program manager Human Capital: Coen de Graaf, via 088 – 555 43 33 of coen.de.graaf@hightechnl.nl

Delen: