Programma 2018

Een community professionals voor nu en straks

High Tech NL organiseert ieder jaar diverse bijeenkomsten voor de HYPs (HTNL Young Professionals). Ook voor 2018 is weer een leuk en leerzaam programma neergezet met diverse activiteiten waardoor HYPs de mogelijkheid krijgen een netwerk op te bouwen en door diverse evenementen, bedrijfsbezoeken en studiereis kennis maken met thema’s en werkaspecten die voor hen actueel en interessant zijn. Het programma is nog niet definitief. Hieronder leest u welke activiteiten we inmiddels hebben ondernomen.

Meer weten? Neem contact op met onze Program manager Human Capital: Coen de Graaf, via 088 – 555 43 33 of coen.de.graaf@hightechnl.nl

Deelnemen?

Attract & Retain Talent – High Tech NL Young Professionals Event 2018

Na de succesvolle vorige edities (Bridging the gap en Kickstart your corporate), vond dit jaar de 3e editie plaats van het High Tech NL Young Professionals Event. Dit maal werd middels een creatieve en interactieve workshop gekeken naar mogelijkheden om (technisch) talent aan te trekken en te behouden. Meer over dit event vindt u hier.

Op initiatief van de board van Young Professionals van Océ Technologies is 2 jaar geleden een samenwerking ontstaan tussen de boards van Océ, Thales, ASML, VDL-ETG, NXP, Vanderlande en Philips. High Tech NL ondersteunt dit gremium bij de organisatie van een gezamenlijk (besloten) event.

Delen: