Vacature Allround medewerker communicatie & events

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een allround medewerker communicatie & events.

High Tech NL is dé branchevereniging van en voor innovatieve Nederlandse hightechbedrijven en –kennisinstellingen. High Tech NL zet zich in voor de hightechsector, met een focus op langetermijninnovatie. Leden delen hun kennis, zoeken de samenwerking op in binnen- en buitenland, en gebruiken het krachtige netwerk om succesvoller te innoveren.

Taakomschrijving
De allround medewerker communicatie & events is verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. interne en externe (marketing)communicatie en evenementenorganisatie onder aansturing van en in afstemming met de manager communicatie & events. De medewerker neemt eigen initiatief, adviseert waar nodig zowel gevraagd als ongevraagd en pakt hand-on de uitvoering op.

Activiteiten

 • Beheren website
 • Digitale nieuwsbrief
 • Organiseren events (uitnodiging, online registratie, voorbereiding, aanwezigheid, etc)
 • Persberichten
 • Social Media
 • Adviseren en meedenken offline communicatiemateriaal (folder, brochures, banners, etc)
 • Beheer en bewerken presentaties
 • Bewaken huisstijl
 • Ondersteunen bij interne communicatie
 • Schrijven en redigeren van teksten
 • En meer

De medewerker zal vooral zorgdragen voor de operationele communicatie- en eventwerkzaamheden en werkt samen met de communicatiemanager en de andere communicatiespecialisten. Samen zijn zij verantwoordelijk voor alle communicatie-activiteiten binnen de vereniging. Bij gebleken geschiktheid kan de medewerker meer taken en verantwoordelijkheden van de manager overnemen. Dit groeipad zal in afstemming met de directeur worden bekeken.

Profiel
De medewerker wordt geacht zelfstandig aan het werk te gaan. Zelf signaleren wat, wanneer en hoe gecommuniceerd moet worden en dit af te stemmen met de communicatiemanager. Reguliere communicatiewerkzaamheden initieert de medewerker zelf. Daarnaast werkt de medewerker in opdracht van / samen met collega’s om hen te ondersteunen bij communicatie- en eventwerkzaamheden.

Wij zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring als communicatiemedewerker. Werkervaring in de hightechsector is een pré. De functie is voor 16-24 uur per week, bij voorkeur verspreid over 3 à 4 dagen. Exacte uren en werkdagen zijn in overleg te bepalen en flexibel in te zetten zowel op kantoor als thuis. Donderdagochtend om de week is overleg op kantoor waarbij alle medewerkers aanwezig moeten zijn. Bij aanvang zal gestart worden met een jaarcontract met een intentie tot een langdurig dienstverband.

Over High Tech NL
Je komt te werken in een informeel en zelfstandig team, met ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. We hechten veel waarde aan een goede onderlinge sfeer, dit doen we onder andere door eens per twee weken gezamenlijk overleg te hebben en een aantal keren per jaar samen een activiteit te ondernemen.

Kijk gerust even op onze site voor meer informatie over High Tech NL en ons team.

Interesse?
Kom jij ons team versterken? Stuur dan je CV met begeleidende brief naar roxanne.van.der.geest@hightechnl.nl. Wil je nog iets weten over de functie? Neem dan contact op via 088 – 555 4333.

Naar overzicht
Delen: