Samen klaar voor de toekomst

Niemand weet wat morgen brengt. Maar één ding is zeker: de toekomst wordt steeds een beetje meer digitaal. Daar krijgen we allemaal mee te maken. Alles wat je doet om jezelf te ontwikkelen en je vaardigheden bij te spijkeren is een stap vooruit.

Op 1 mei is in Brainport Eindhoven de campagne ‘Samen klaar voor de toekomst’ gestart. Het is een bewustwordingscampagne over het belang van een Leven Lang Ontwikkelen. High Tech NL en Holland Robotics steunen dit initiatief voluit.

Op de website samenklaarvoordetoekomst.nl staat het het complete regionale aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bijscholing. Variërend van trainingen, cursussen en workshops.

Tijdens de Dutch Technology Week, 20 t/m 25 mei) wordt extra aandacht besteedt aan dit initiatief en zijn er verschillende (gratis toegankelijke) workshops.

BRAINPORT TALENT & SKILLS
De campagne ‘Samen klaar voor de toekomst’ vloeit voort uit het Brainport Talent & Skills Akkoord uit 2018. Hierin hebben meer dan 220 bedrijven, overheids- en onderwijsorganisaties en sociale partners zich gecommiteerd aan zeven gezamenlijke afspraken op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt in Brainport.

Naar de website

Naar overzicht
Delen: