Idee voor digitale innovatie? Meld u aan bij EIT Digital!

Heeft u een digitale innovatie in het hoofd, en wilt u die werkelijkheid zien worden? Houd u dan niet in. Leden van High Tech NL zijn van harte uitgenodigd hun innovatievoorstellen in te dienen bij EIT Digital in Eindhoven. EIT Digital is namelijk op zoek naar gedurfde ideeën die kunnen leiden tot een nieuw digitaal product of een nieuwe digitale dienst.

Doorontwikkelen

Wordt uw voorstel goedgekeurd, dan mag u die met een investering van EIT Digital en in samenwerking met Europese partners doorontwikkelen tot een product of dienst met als doel incubatie, marktpenetratie en een snelle groei met internationale expansie. De investeringen van EIT Digital in deze innovaties kunnen oplopen tot 75% van de totale projectkosten.

Uitgangspunten

De uitgangspunten van de innovatievoorstellen zijn gevalideerde onderzoeksresultaten, disruptieve technologieën en bedrijfsstrategieën. EIT Digital richt haar investeringen op Europees relevante innovaties binnen de actielijnen digitale infrastructuur, digitale industrie, digitale steden, digitale welzijn en digitale financiën. Ook moeten de innovatievoorstellen passen binnen de Strategische Innovatie Agenda 2017-2019 van EIT Digital.

Deadline

De deadline voor het indienen van uw voorstel is begin mei 2018.

Meer weten?

Neem dan contact op met Femke Roos, Program manager Innovation High Tech NL, via 088 – 555 43 33, of Patrick Essers, directeur EIT Digital in Nederland, via 06 – 839 651 25.

Kijk ook op www.eitdigital.eu voor meer informatie over EIT Digital, recente calls for proposals en (kern)partners.

Op de pagina EIT Digital Projecten leest u een interview met Willem Endhoven en Patrick Essers over deelname aan EIT Digital projecten.

Naar overzicht
Delen: