High Tech NL verwelkomt nieuwe leden!

Het krachtige netwerk van High Tech NL blijft groeien en wij verwelkomen van harte de volgende nieuwe leden bij onze vereniging:

Samenwerken & verbinden
De innovatieve hightechsector met elkaar verbinden, waarbij samenwerking de ultieme drijfveer is, blijft onverminderd het motto van High Tech NL. Focus van de vereniging ligt met name op de aandachtsgebieden robotica, semicon, lifescience technologies, maar ook onderwerpen als optische communicatie, quantum-technologie, verduurzaming van de energie, fotonica, composieten, agrifood en smart industry komen onder meer aan bod.

Sectoren & clusters
De sectoren robotica, semicon en lifescience technologies zijn breedgedragen technologieën binnen de vereniging. De clusters Holland Robotics en Holland Semiconductors zijn ‘embedded’ in Hight Tech NL en brengen leden bij elkaar die nog dieper op de specifieke materie in willen gaan. Momenteel is er een cluster voor lifescience technologies in ontwikkeling met de verwachting dat het vierde kwartaal van 2021 ook dit cluster operationeel zal zijn.

Netwerken 
High Tech NL organiseert voor het netwerk de meest uiteenlopende evenementen zoals onder andere webinars, ‘High Tech NL Te gast bij…’ zowel online als fysiek, maar ook die pitchevents specifiek gericht op de startups en nog veel meer. Belangrijkste doel van alle bijeenkomsten is netwerken, met als speerpunt de juiste partijen (én innovaties) met elkaar te verbinden.

Check de agenda op de website of volg de LinkedIn-pagina van High Tech NL en blijf op de hoogte van alle actuele netwerksessies!

Naar overzicht
Delen: