De kracht van een netwerk: innoveren én samenwerken

Het is een understatement dat 2020 een heel erg bijzonder jaar was. Midden in een tweede harde lockdown sluiten we dit bewogen jaar af. Zonder in een mineur te eindigen, belichten we vooral graag wat de afgelopen 12 maanden ons allemaal wél hebben gebracht. Wij geloven in de kracht van het netwerk waarin innovatie in de hightechsector centraal staat. Juist nu!

Waar wij normaliter onze leden, potentiële leden, partners, overheden, industrieën, wetenschappers, stakeholders enz. fysiek samenbrachten om elkaar te ontmoeten, organiseerden wij in 2020 vele online bijeenkomsten! Het was even aftasten in maart, maar al snel maakten MS Teams, Zoom en Webinar Geek een belangrijk onderdeel uit van ons dagelijkse werk.

High Tech NL plus haar clusters Holland Robotics en Holland Semiconductors heeft haar netwerk van de meest uiteenlopende webinars voorzien. Zelfs de Algemene Ledenvergadering vond online plaats en hebben wij bij 2 leden tijdens de ‘High Tech NL Te gast bij…’, een ‘online-kijkje-in-de-keuken’ genomen.

Daarnaast heeft de vereniging dit jaar ook maar liefst 34 nieuwe leden mogen verwelkomen! Dat maakt ons netwerk nog krachtiger! Ook komend jaar blijft onverminderd ons motto om het innovatieve Mkb met elkaar te verbinden, met samenwerking als de ultieme drijfveer.

Houd de agenda op de website in de gaten voor de meest actuele activiteiten en/of volg de LinkedIn-pagina High Tech NL en ontvang real-time updates.

 

Naar overzicht
Delen: