vhp Human Performance B.V.

vhp human performance: het beste samenspel tussen mensen, werk, organisatie en techniek

vhp human performance realiseert duurzame veranderingen waardoor de prestatie van medewerkers en van de organisatie verbetert. Wij organiseren verandertrajecten in bedrijven en wij ontwerpen nieuwe werkprocessen, omgevingen en middelen. Dat doen we in zeer uiteenlopende vraagstukken: van userinterface design tot het ontwerp van control rooms en productie-omgevingen, van het verminderen van fysieke belasting tot de aanpak van werkdruk, van lean six sigma tot het realiseren van teamflow. We zijn betrokken van het idee tot en met de realisatie.

Ons enthousiaste team bestaat uit 25 professionals: ergonomen, industrieel ontwerpers, interaction designers, psychologen, organisatieadviseurs en gedragsveranderaars. De verschillende achtergronden stellen ons in staat om vraagstukken op het gebied van human performance op integrale wijze aan te pakken. Zo zijn we een sterk team.

De toename van automatisering en van robotica zien wij terug in onze projecten in de industrie, de zorg en in de publieke omgeving. Vragen die ons gesteld worden: Wat betekenen de ontwikkelingen voor mijn organisatie? Hoe kunnen we op de juiste wijze de technologie toepassen? Hoe krijg ik mijn medewerkers mee in de ontwikkelingen? Hoe ziet de interactie tussen mens en machine er uit?

Uiteindelijk gaat het om het goede samenspel tussen organisatie, mens en technologie, waarin de mens het hart is, nu en in de toekomst.

vhp human performance BV
Huijgensstraat 13a
2515 BD ‰Û÷s-Gravenhage
Website: www.vhp.nl

Telefoon: +31 (0)70 – 38 92 010
E-mail: info@vhp.nl

Contactpersoon: Marike Rupert (Consultant)
Mobiel: 06 1755 6322
E-mail: marikerupert@vhp.nl
LinkedIn-profiel Marike Rupert

Contactpersoon: Jan Legters (Business Consultant)
Mobiel: 06 4905 2530
E-mail: janlegters@vhp.nl
LinkedIn-profiel Jan Legters

Associates
Terug naar overzicht
Delen: