VDL Enabling Technologies Group

VDL Enabling Technologies Group is een ‘tier-one contract manufacturing partner’ met wereldwijde activiteiten.

Onze klanten zijn ‰Û÷Original Equipment Manufacturing‰Ûª bedrijven die een toonaangevende rol spelen in technisch hoogwaardige productieapparatuur en gebruikers van geavanceerde productielijnen.

Door hoge kwaliteit en servicegraad bij de levering van mechatronische modules willen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen.åÊWe hebben uitgebreide ervaring opgebouwd in de volgende markten: apparatuur voor de halfgeleiderindustrie, dunne-film depositieapparatuur voor photovoltaÌøsche zonnecellen, analytische instrumenten, medische systemen, aerospace & defensie en mechanisatie projecten.

Ons dienstenaanbod omvat engineering, prototyping, de hoofdactiviteit van VDL ETG Research, klantspecifieke bedrijfsmechanisatie, de focus van VDL ETG Projects, en serie fabricage van producten die gekenmerkt worden door een hoge complexiteit en relatief lage productieaantallen, de dagelijkse activiteit in alle andere VDL ETG locaties.

Onder de Philips vlag hebben we onszelf ontwikkeld tot een wereldwijde leverancier van hoogwaardige mechanische componenten, modules en complete systemen. Als deel van VDL Groep zijn we nu nog beter in staat een vooraanstaande positie in te nemen.

We ondersteunen onze klanten wereldwijd vanuit onze productielocaties in Eindhoven, Almelo, Singapore en Suzhou, China.

VDL ETG
Achtseweg Noord 5
5651 GG Eindhoven
Website: www.vdletg.com

Telefoon: +31 (0)40 263 86 66
E-mail: info@vdletg.com

C-lid
Terug naar overzicht
Delen: