Technolution

Sinds 1987 is Technolution actief als onafhankelijk technisch projectenbureau en productontwikkelaar. Wij zijn actief in drie hoofddomeinen: mobiliteit, energie en hightechindustrie. Vanuit onze kennis van technologie en visie op deze domeinen, stellen wij in dialoog met onze klant de behoeftes vast. Vanuit dit kader gaan wij als ontwikkelaar door tot er in samenwerking met de klant een gebruiksvriendelijke en werkende technische oplossing is opgeleverd. Onze technologiemanagers en domeinexperts beheren samen met 160 ingenieurs onze technische backbone en visie op innovatie- en marktontwikkelingen. In teams worden bruikbare systemenconcepten en producten ontworpen en ontwikkeld. Onze competenties zijn onder meer: elektronicaontwerp, programmeerbare logica, embedded software en IT-systemen. Op onze website zijn veel voorbeelden te vinden van onze technische expertises en referentieprojecten.

Met onze competenties werken wij aan het beter benutten van rijkswegen met het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, vele provincies en gemeenten, door het leveren van verkeersmanagement- en mobiliteitsoplossingen. Wij zijn actief in de hightechindustrie, waar wij producten en oplossingen voor hightechsystemen zoals elektronenmicroscopen, lithografiemachines en medische systemen ontwikkelen. Verder werken wij samen aan smart grids en smart metering-oplossingen met energieleveranciers en netbeheerders, maar denken wij ook mee bij de beleidvorming in het TKI Smart Grids.

Jan van der Wel, directeur: “Het is onze missie om technische systemen en producten te realiseren en deze tot een aanwinst te maken voor onze klanten in Nederland en daarbuiten. Technologie & innovatie zijn een van onze strategische pijlers. Hierin werken wij graag samen met complementaire partners om oplossingen voor nieuwe technische uitdagingen te realiseren. Heeft u een technische uitdaging of interesse in een Europees project om gezamenlijk op te pakken? Of is er een vraag naar de realisatie van een technisch systeem of product, neem even contact met ons op of spreek ons aan op een netwerkbijeenkomst van High Tech NL.”

Technolution B.V.
Burgemeester Jamessingel 1
2803 WV Gouda
Website: www.technolution.nl

Telefoon: 0182 – 594 000
E-mail: info@technolution.nl

B-lid
Terug naar overzicht
Delen: