Stäubli

Stäubli Robotics produceert innovatieve robotarmen en softwareoplossingen voor allerlei industriële toepassingen (voeding, life science, metaal, semiconductors, kunststof, reinigen).

Robotarmen

Ons uitgebreid gamma omvat 4- en 6-assige robots met hefvermogen tot 150 kg die allemaal op één enkel besturingsplatform draaien. Stäubli’s industriële robotarmen bieden duidelijke technische voordelen: compacte afmetingen, breed werkbereik, hoge snelheid, precisie, weerstand tegen alle soorten omgevingen en, bovenal, de flexibiliteit om te worden aangepast aan het grootste aantal taken.

Controllers

De robot controllers van de CS8 en CS9 (nieuw) serie in de VAL3-omgeving sturen alle Stäubli robots aan, zonder uitzondering, en bieden één enkel krachtig en makkelijk up te graden platform voor het uitvoeren van al uw toepassingen.

Software

Stäubli biedt een reeks krachtige en gebruiksvriendelijke software oplossingen die perfect aangepast zijn voor alle eindgebruikers, integrators en machinefabrikanten.

De Stäubli groep staat al meer dan 100 jaar wereldwijd bekend om de kwaliteit van haar ontwerpen en innovaties, en heeft haar vermaarde technische expertise en technologische vindingrijkheid naar de voorhoede van de robotica gebracht. Sinds 1982 hebben we een hoog aangeschreven robotica-activiteit uitgebouwd. Nog belangrijker is dat we de manier hebben veranderd waarop duizenden productieactiviteiten worden uitgevoerd. Vandaag is Stäubli Robotics wereldwijd een toonaangevende speler in de robotica die consistent technische oplossingen levert die even effectief en betrouwbaar zijn als zijn service en ondersteuning.

STÄUBLI BENELUX NV
Meensesteenweg 407-409
8501 Bissegem
BelgiÌÇ

Website: www.staubli.com/nl
Telefoon: 00 32 56 36 41 08
E-mail: robot.be@staubli.com

B-lid
Terug naar overzicht
Delen: