SMC Nederland BV

SMC, opgericht in 1959 in Tokio, Japan, heeft wereldwijd een toonaangevende positie opgebouwd met industriële automatiseringsoplossingen. SMC levert producten en diensten vanuit bepaalde principes en waarden, met als doel klanten veilig en duurzaam te laten produceren. SMC heeft verkoopkantoren in 83 landen en beschikt over 36 fabrieken.

De ontwikkeling van basispneumatiek naar geavanceerde automatiseringsoplossingen heeft geleid tot een wereldwijd marktaandeel van ruim 37%. Met 12.000 basisproducten en meer dan 700.000 variaties biedt SMC oplossingen voor vrijwel elke stap in het automatiseringsproces: luchtverzorging, instrumentatie, ventielen, actuatoren en elektronische componenten.

Semicon-industrie

Een van de belangrijkste markten van SMC is de elektronische semicon-industrie, waar nieuwe technologieën worden ontwikkeld om steeds kleinere en betere microchips te produceren. De productie in deze sector vereist de hoogste zuiverheid. SMC werkt al vele jaren nauw samen met toonaangevende semiconbedrijven. Het aanbod hiervoor loopt uiteen van thermo chillers tot ventielen, regelaars voor explosieve en giftige gassen, systemen die zorgvuldig vloeistoffen mengen en producten met een zeer lage contaminatie in hoogvacuümtoepassingen.

Het SMC Technology Center in Eindhoven biedt industriële diensten dicht bij de klant, waaronder klantspecifieke subassemblages, ook in de ISO 6 gevalideerde cleanroom, en thermo chiller service.

SMC Nederland BV

De Ruyterkade 120
1011 AB Amsterdam
Website: www.smc.nl

Contactpersoon: Mounssif El Hiri

Logo SMC B-lid
Terug naar overzicht
Delen: