Samenwerkend Isolatie Bedrijf BV

Wij zijn een ambachtelijk familiebedrijf uit Almere dat gespecialiseerd is in het isoleren van uitstookkamers. Dat doen we niet zomaar, maar op maat!

We maken een minutieus plan dat bij uw situatie past. Alles wordt bij ons met de hand gemaakt, zodat we uw installatie letterlijk kunnen inpakken met matrassen. Dit zorgt ervoor dat de warmte daar blijft waar het hoort, dat uw installatie optimaal werkt en de arbeidsomstandigheden veiliger zijn dan ooit.

SIB maakt de matrassen en doeken volledig passend bij uw installatie. Dat doen we handmatig in onze ateliers. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het op maat maken van alle soorten thermische, akoestische en brandwerende matrassen. Bij het maken van een plan voor uw installatie spelen berekeningen een grote rol, maar het maken van de matrassen is handwerk. Hightech vakmanschap. Bovendien is het materiaal waar we mee werken zo flexibel, dat ze om de meest uiteenlopende uitstookkamers, afsluiters, flenzen en appendages kunnen worden toegepast.

Duurzaam glas- en kunstvezeldoek

We werken met het merk Duratras. Een natuurlijk merk met een compleet assortiment van demontabele isolatiedoeken en matrassen. Het materiaal is duurzaam en bestaat uit glas- en kunstvezeldoek.

Ron de Wit algemeen directeur van SIB:

‰ÛÏSamenwerkend Isolatie Bedrijf werkt samen met zijn relaties en partners om elk isolatievraagstuk in te vullen, en biedt altijd een passende oplosing. Met oog voor detail zonder het totaaloverzicht te verliezen. High Tech NL biedt de mogelijkheid om van elkaar te leren en elkaar te inspireren tot innovatie en realisatie, SIB wil hier graag zijn expertise op het gebied van isolatie aanreiken om zo een solide partner te worden.‰Û

Samenwerkend Isolatie Bedrijf BV
Damsluisweg 52
1332 ED Almere
Telefoon: 036-5320303

Website: www.sibisolatie.nl
Email: info@sibisolatie.nl

A-lid
Terug naar overzicht
Delen: