PDM

Innovatiekracht versnellen

Om te blijven excelleren in een wereld van snelle technologische ontwikkelingen bent u voortdurend op zoek naar innovatie. Nieuwe functionaliteiten, mogelijkheden en een snellere time to market zijn uw uitdaging. Ons doel is het versnellen en vergroten van uw innovatiekracht. PDM is uw product-, design- en industrialisatiepartner in de ontwikkel- en productieketen van OEM‰Ûªers en EMS‰Ûªers in de Manufacturing industrie.

Toegevoegde waarde creÌÇren

In de afgelopen tien jaar bouwde PDM in Eindhoven en via klanten wereldwijd met een krachtig team van meer dan 100 experts een schat van ervaring op in industrieel product-design. Grafische vormgeving, gericht op industrialisatie. Oftewel de vertaalslag van concept van de functionaliteit, naar system requirements en design. PDM werkt precies op het snijvlak van de werktuigbouwkunde en elektrotechniek en dicht de kloof tussen beide werkvelden. Onze expertise is daarom Electro, Mechanical en Electromechanical.

We ontwerpen voor, adviseren en begeleiden opdrachtgevers. Ons team onderscheidt zich door grote technologische expertise en sterk ontwikkeld projectmanagement. Bovendien beschikken onze mensen over de creativiteit en skills om u effectief te begeleiden in het versnellen van uw innovatiekracht.

Ontzorgen

PDM‰Ûªs dienstverlening gaat verder dan het product-designproces alleen. Wij denken mee met onze opdrachtgevers. Mogelijke risico‰Ûªs identificeren wij in een zo vroeg mogelijk stadium. Wij anticiperen hierop en formuleren proactief voorstellen voor oplossingen. Waar nodig schakelen wij extra menskracht in. Ons projectmanagement dient u. Zo ontzorgen wij.

PDM
Croy 7A
5653 LC Eindhoven
Website: www.pdm-group.com

Contactpersoon: Walter Mesterom
E-mail: walter.mesterom@pdm-group.com
Telefoon: +31 (0)6 53 47 18 05

B-lid
Terug naar overzicht
Delen: