Olmia Robotics

Olmia Robotics is een systeemintegrator van Collaboratieve Robots (cobots), gevestigd in Tiel, gespecialiseerd in het leveren van cobotsystemen aan alle verwerkende industrieÌÇn.

Olmia Robotics biedt een productiescan als eerste adviesdienst en levert, assembleert, installeert en onderhoudt de cobotsystemen gedurende de hele levensduur van het systeem. Hun doel is om klanten een plug & play cobot te bieden om hen te helpen bij het automatiseren van (delen van) hun productie of assemblage.

De ontwikkeling van de cobotsystemen kan technische oplossingen omvatten voor de toevoer en afvoer van producten die de cobot verwerkt, het programmeren van de robotarm, het uitvoeren van FAT- en SAT-testen, het robotsysteem assembleren en in bedrijf stellen bij de klant.

Naast het ontwikkelen van robotsystemen voor specifieke toepassingen, levert Olmia Robotics hulpstukken, gereedschappen en accessoires voor de cobots, zoals: grijpers, sensoren, visionsystemen, toevoersystemen, wisselsystemen, etc. Deze zijn ook direct te bestellen in de webshop: olmia-robotics.nl/shop.

Voor bedrijven die flexibiliteit nodig hebben, biedt Olmia Robotics cobotsystemen te huur aan.

Olmia Robotics biedt haar klanten expertise op het gebied van automatiseren met cobots. Met een deskundig en enthousiast team ontwikkelt en maakt Olmia Robotics oplossingen voor bedrijven die een partner zoeken in het optimaliseren van hun productie. Het gaat verder dan alleen robotica: voor elke oplossing is veelal maatwerk nodig. Daarom werken we klantgericht, flexibel en doelgericht aan een praktisch plug & play antwoord op een automatiseringsvraag. Olmia Robotics is een betrokken en technisch sterke partner in kwaliteitsproducten. Aandacht en kwaliteit staan bij Olmia Robotics hoog in het vaandel.

Olmia Robotics is initiator van de Nationale Cobot Dag om de bekendheid van (de mogelijkheden van) cobots te bevorderen.

Olmia Robotics BV
Stephensonstraat 7
4004 JA Tiel

Website: olmia-robotics.nl
Telefoon: 0344 – 60 66 43
E-mail: info@olmia-robotics.nl

A-lid
Terug naar overzicht
Delen: