Kuijpers

Kuijpers ontwerpt, bouwt en onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons totaalconcept en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt.

Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. We hebben vestigingen verspreid door Nederland. Onze aanwezigheid in het hele land maakt ons landelijk én lokaal betrokken. Onze betrokkenheid strekt zich tevens uit naar onze klanten en medewerkers. Door elkaar te kennen, werken we goed samen en halen we het beste in elkaar naar boven. Zo leidt betrokkenheid tot resultaat.

Controlled environments en contamination control

Voor steeds meer branches is een controlled environment een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Kuijpers is uw partner in contamination control en de daarbij behorende facilitaire voorzieningen. We zijn betrokken bij de grootste, meest complexe en mooiste werken van Nederland op dit gebied. We zorgen ervoor dat het proces van onze klanten aantoonbaar goed functioneert op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Kuijpers ontzorgt klanten gedurende het hele proces: we zijn een betrokken partner vanaf de allereerste vraag tot en met haalbaarheidsstudies, advies, ontwerp, realisatie, oplevering, onderhoud en exploitatie. Ons team van specialisten beschikt aantoonbaar over multidisciplinaire expertise op het gebied van kritische installaties. Door die expertise, kennis en ervaring benaderen we complexe projecten niet alleen integraal, maar vertalen we ook vragen over controlled environments – vanuit werktuigbouw, elektra, HVAC, gebouwautomatisering, beveiligingssystemen, cleanrooms, ruwbouw, clean utilities, beveiliging en meer – naar echte oplossingen.

Kuijpers

Panovenweg 18
5708 HR Helmond

Postbus 121
5700 AC Helmond

Telefoon: 0492-57 86 00
Website: www.kuijpers.nl / www.werkenbijkuijpers.nl
E-mail: info@kuijpers.nl

Logo Kuijpers B-lid
Terug naar overzicht
Delen: