Info Support bv.

Info Support is specialist in embedded software, data solutions, beheer en trainingen en is vooral actief in de sectoren industrie, agrifood, finance, overheid en zorg. Met complexe en bedrijfskritische software heeft Info Support meer dan 30 jaar ervaring.

De business unit Industrie kent twee focusgebieden: energie en hightech. Binnen het domein energie is Info Support onder andere betrokken bij de Energietransitie door het vinden van slimme- en toekomstgerichte oplossingen voor haar klanten.

In de hightech-sector levert Info Support via haar software een bijdrage aan intelligente besturing van machines, robots en logistiek. Door nieuwe inzichten is er ook steeds meer de behoefte om op reguliere basis nieuwe logica toe te voegen en dit stelt ook eisen aan het Application Life Cycle management van de software. Maar ook het realiseren van opmaat software oplossingen voor het uitfaseren van SCADA systemen en bijbehorende IT en OT integratie door middel van het creëren Digital Twins.

Han Rademaker, Unit & IT Strategy Manager:

Wij, als Info Support, hebben een aantal hightechbedrijven als klant. De afgelopen jaren hebben we meerdere organisaties helpen transformeren van leverancier van hardware-matige oplossingen naar organisaties die het verschil maken met digital power products. High Tech NL is daarom een ideaal platform voor ons om meer bedrijven te leren kennen en die – omgekeerd – ons leren kennen.

Info Support bv.
Kruisboog 42
3905 TG Veenendaal
Website: www.infosupport.com
Telefoon: +31 (0)318 552020

B-lid
Terug naar overzicht
Delen: