Fourtress B.V.

Fourtress maakt software voor innovatieve technologie. De focus ligt hierbij op het verrijken van levens. Die van onze opdrachtgevers, de maatschappij én onze mensen. Zowel nu als in de toekomst.

Met de software oplossingen die ze maken brengen ze ideeën tot leven. Wat je jezelf ook voorstelt, waar je ook mee komt, wij kunnen het voor je maken. Van idee naar prototype tot een werkend product.

If you can imagine it, we can create it.

Wat we doen?

Als nog niet helemaal duidelijk is wat we doen, dit kan helpen: Ken je dat gevoel dat iets gewoon lekker werkt? Denk er maar eens over na. De dingen die het meest vanzelfsprekend zijn, zijn dat vanwege hun eenvoud. Omdat ze intuïtief te gebruiken zijn. De voldoening die je krijgt als een app precies doet wat je wilt, komt door slimme technologie. En precies dat is wat we doen. Wij maken technologie menselijk.

Onze activiteiten delen we grofweg op in drie onderdelen:

  • Low Level: Embedded Software
  • Middleware: Technical Applications & Cloud Solutions
  • Front End: Mobile App & Web Development

We zetten onze expertise en ervaring in voor een breed scala aan uitdagingen, van het maken van kantoorsystemen, het bouwen van systeemintegratie en het ontwikkelen van technische apps. Het komt er altijd op aan hoe onze klanten onze kennis het best kunnen gebruiken. We werken graag bij je op kantoor, zodat de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen. Uiteraard kun je bij ons ook een deel of zelfs de hele ontwikkeling van een complete oplossing uitbesteden. Je vertelt ons wat je wilt en wij zorgen dat je het krijgt.

De link naar onze bedrijfsfilm: https://youtu.be/HgQns8NTV9k
Meer info is te vinden op www.fourtress.nl

Fourtress BV
Meerenakkerplein 20
5652 BJ Eindhoven

Website: www.fourtress.nl
Telefoon: 040 – 266 10 80
E-mail: info@fourtress.nl

B-lid
Terug naar overzicht
Delen: