Contour Advanced Systems B.V.

Contour ontwikkelt, vervaardigt en assembleert mechatronische systemen en modules voor nationale en internationale toonaangevende Original Equipment Manufacturers. Wij doen dit voor seriematige modules en apparaten, maar ook op projectbasis. Het is onze uitdaging om op basis van functionele specificaties de optimale oplossing te creÌÇren.
Naast de industriÌÇle markt heeft Contour ook een track record opgebouwd in de overheids- en defensiesectoren met aansprekende producten en projecten.

Veelzijdig

Integraal en optimaal ontwerpen en produceren. Dit doen wij door uw product te analyseren (DFA) en naar uw wens te engineeren, produceren, assembleren, programmeren en testen.
De mechanische en elektronische kennis en ervaring die we daarvoor in huis hebben helpt onze klanten bij het genereren van beste oplossing. Een brede aanvullende kennis van onder andere warmtehuishouding, klimaatbeheersing, besturingstechniek, data en automatisering geeft de mogelijkheid uiteenlopende uitdagingen aan te gaan in verschillende marktsegmenten. Onze aanpak is praktisch en hands-on, met inachtneming van robuustheid, kosten en duurzaamheid.

Development & Engineering

Contour is gespecialiseerd in de ontwikkeling en assemblage van mechatronische systemen en modules voor de analytische en medische sector. Deze systemen vereisen een brede technische competentie en inzicht in klanteisen en functionaliteit. Dit doen we met een professioneel team van ervaren specialisten.

Systems Assembly

De Contour Group maakt mechatronische systemen en modules die gebaseerd zijn op uw ontwerp. Met onze kennis en vaardigheden op het gebied van serieproductie en supply chain management leveren we u producten van hoge kwaliteit gedurende de gehele life cycle van uw product.

Component Manufacturing

De Contour Group maakt high-precision componenten, metalen frames en behuizingen. Het maken van kritische componenten vormt een belangrijk onderdeel van onze business en is cruciaal bij producten in de hightech industrie die ook vragen om een hoge mate van flexibiliteit. De Contour Group staat voor u klaar met de volledige range aan verspanende competenties die aansluiten bij de eisen van uw product.

Contour Advanced Systems B.V.
Aaltenseweg 52
7051 CM Varsseveld
Website: www.contour.eu

Contactpersoon: Nick Roemaat
E-mail: nroemaat@contour.eu

B-lid
Terug naar overzicht
Delen: