Cematec Engineering B.V.

Cematec, onderdeel van de Neitraco Groep

Cematec Engineering bv is opgericht in 1981 en maakt deel uit van de Neitraco Groep, een internationaal ingenieurs- en adviesbureau met haar wortels in Bunnik. Opgericht in 1961 en ongeveer 275 medewerkers groot. Met zeven werkmaatschappijen in Nederland en BelgiÌÇ bestrijken we het complete scala aan technische dienstverlening.

Outsourcing van werk en inhuren van capaciteit

Heeft u te maken met een tijdelijk of structureel capaciteitstekort? Gaat het om incidenteel voorkomende of zeer specialistische werkzaamheden?
Of we een project nu uitvoeren op een van onze eigen vestigingen of bij de opdrachtgever op locatie; de doelen en belangen van onze klant staan altijd voorop. Het waarborgen van de continuÌøteit en de kwaliteit zijn dan ook zekerheden die diep in onze aanpak zijn verankerd. Onze engineers zijn snel vertrouwd met de werkwijze van de opdrachtgevers en kunnen werken met alle gangbare CAD-systemen.

Van ontwerp tot realisatie

Bij Cematec Engineering bv is elke projectfase in handen van ervaren en deskundige specialisten, van ontwerp tot realisatie. Het succes van onze klanten begint met ons vermogen om de Ì©chte problematiek te doorgronden. Een pragmatische aanpak waarbij inleving in onze klanten voorop staat. Wij maken de vertaalslag van doelstelling naar duurzame innovatie. Dat doen wij met de hoogst mogelijke zorg. En indien gewenst volledig turn-key.

High-tech systems

Kenmerkend voor de hightechindustrie is het gebruik van de meest geavanceerde technologieÌÇn, waarbij nauwkeurig bewegen en positioneren een grote rol spelen. Onze kennis op het gebied van precisiemechanica is hierbij van cruciaal belang. Om de optimale designoplossing te genereren blijft onze expertise niet beperkt tot alleen mechanica. In veel gevallen zal er een integraal ontwerp gemaakt moeten worden met een elektronisch uitgevoerd regelsysteem. Met onze mechatronische kennis en ervaring zorgen wij voor een optimale multidisciplinaire oplossing. Wij leggen onze focus hierbij op de semiconductorindustrie en precisie-instrumentatie voor onder andere optische en medische toepassingen.

Bedrijfsmechanisatie & Machinebouw

IndustriÌÇle automatisering is Ì©Ì©n van de specialiteiten van Cematec Engineering bv. Wij dragen zorg voor het verbeteren van uw productiemethoden, waarbij we toezien op efficiÌÇntie en kwaliteitswaarborging. Daar waar geen standaardmachines in de handel te verkrijgen zijn, draagt Cematec Engineering bv zorg voor ontwikkeling van speciaalmachines. In samenwerking met onze machinefabriek ontwikkelen wij nieuwe of passen wij bestaande productiemethoden aan. Hiervoor worden door ons nieuwe machines aangeleverd en geÌønstalleerd.

Contact & Informatie

Indien u op zoek bent naar een vertrouwde partner op het gebied van werktuigbouwkundige projecten dan bent u bij Cematec Engineering bv aan het juiste adres.

Cematec
Venneveld 2
4705 RR Roosendaal
Website: www.cematec.nl

Telefoon: 0165 – 56 83 50
E-mail: info@cematec.nl

B-lid
Terug naar overzicht
Delen: