Actemium

Manage Movement

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die uw processen verbeteren. Wij noemen dat Manage Movement.

Het netwerk van Actemium – het merk van VINCI Energies voor de industrie – telt wereldwijd 20.000 specialisten en 350 business units in 40 landen. In Nederland bewegen 950 ondernemende professionals vanuit 25 business units de industrie. Bij opdrachtgevers in de markten olie & gas, voeding, brouwerijen & dranken, feed, chemie en farmacie, groothandel & distributie en manufacturing.

Actemium Veghel is gespecialiseerd in de industriële automatisering.
Een betere focus op kernactiviteiten dankzij robots en robotics!

Meer produceren tegen lagere kosten én uw product- en proceskwaliteit verbeteren? Een innovatieve uitstraling en tevreden medewerkers? Door het inzetten van de consistente, nauwkeurige en efficiënte werkwijze van robots, verhoogt u de product- en productiekwaliteit en minimaliseert u de kans op fouten binnen uw proces. Bovendien wordt de hoeveelheid uitval en afval verkleind.

Actemium adviseert, ontwerpt en ontwikkelt in het gehele traject. We denken met u mee over robot selectie, simulatie en gripper design. Daarnaast verzorgt Actemium de randapparatuur, integratie en inbedrijfname. Ook levert Actemium de nodige nazorg. We zijn merkonafhankelijk en hebben ervaring met alle grote merken robots, PLC’s, drives, vision en veiligheidscomponenten.

Hans Linssen, Client Manager:

Deelname aan de vereniging High Tech NL/Holland Robotics biedt ons de mogelijkheid om kennis te maken met veel bedrijven waarmee we kunnen samenwerken voor projecten in Nederland en de rest van de wereld. Daarnaast willen wij onze naamsbekendheid verhogen in de markt waar specifieke oplossingen gerealiseerd worden met behulp van de complete integratie van industriële besturingen, MES systemen en robotics.

Actemium
Costerweg 5
5466 AM Veghel
Website: www.actemium.nl

Contactpersoon: Hans Linssen (Client Manager)
Mobiel: +31 (0)6 10139678
E-mailadres: hans.linssen@actemium.com
LinkedIn-profiel Hans Linssen

B-lid
Terug naar overzicht
Delen: