De Vragenbank: het startpunt voor innovatievraagstukken

Kennis-vragenbank: startpunt voor innovatie

Ontwikkeling is belangrijk om concurrentie voor te zijn. Maar hoe en waar begin je met innoveren? En welke kennis heb je daarvoor nodig? De Vragenbank geeft het MKB snel en betaalbaar een wetenschappelijk onderbouwd antwoord op innovatievraagstukken.

Innovatie voor alle MKB-bedrijven

De Vragenbank is het startpunt voor haalbaarheidsonderzoek, marktonderzoek, prototyping en andere innovatievragen. Het MKB krijgt toegang tot wetenschappelijke kennis, lab-faciliteiten en mogelijk toekomstig technisch personeel. Innovatie blijft zo niet beperkt tot hightech MKB en grote bedrijven, maar komt ook binnen bereik van kleinere bedrijven, die vaak niet het budget hebben om dit zelf te doen.

Samenwerking

De Vragenbank is opgericht door TU/e SURE InnovationStichting KIEN en High Tech NL. De drie partners brengen drie verschillende branches samen: academisch talent, hightechbedrijven en de elektrotechnische installatiebranche. Door De Vragenbank komen het MKB en hoogopgeleide studenten vroegtijdig in contact met elkaar. Het MKB kan profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis en de studenten maken kennis met potentiële toekomstige werkgevers.

Meer weten over de Vragenbank?

Wilt u meer weten over de Vragenbank? Dan kunt u contact opnemen met Femke Roos, Program manager Innovation, via femke.roos@hightechnl.nl of 088 – 555 43 33.

Ga naar de Vragenbank

Lees het persbericht over De Vragenbank

Delen: