Strategische beurzen HTSM

Strategische beurzen HTSM

De Nederlandse hightechsector concurreert op mondiale schaal. Er liggen volop kansen in het buitenland voor Nederlandse hightechinnovaties, toepassingen, onderzoek en diensten. Intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid vergroot het internationale succes van de Nederlandse hightechsector in het buitenland. Daarom is dit verder uitgewerkt in de Internationaliseringsstrategie van topsector HTSM.

 

Meer over de internationaliseringsstrategie

 

Strategische beurzen 2018

Voor een aantal product-marktcombinaties in de hightechsector zijn internationale beurspresentaties de ideale manier om in een korte periode een breed publiek te bereiken. Het internationaliseringsteam HTSM is op dit moment in overleg over naar welke beurzen in 2018 extra aandacht zal uitgaan. Dit wordt mede ondersteund door het Programma Strategische Beurzen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) en krijgt in sommige gevallen via het programma Partners for International Business (PIB) een mooi en langjarig vervolg.

 

Holland High Tech en diverse partners (zoals High Tech NL) organiseren gezamenlijke activiteiten op deze strategische beurzen. Door gezamenlijk deel te nemen met de Holland High Tech of Holland branding, wordt de uitstraling, herkenbaarheid en slagkracht vergroot. Binnenkort vindt u hieronder een overzicht van de strategische beurzen in 2018. Kijk voor een uitgebreider overzicht van internationale beurzen waar Nederland zich presenteert op de kalender

 

DatumBeursCoördinator Interesse? 
       
       
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail