Toeleveranciers met een OEM-ambitie krijgen hulp van High Tech Business Lab

High Tech Business Lab

Ambitieuze hightechbedrijven kunnen zich laten ondersteunen bij het verder onderzoeken en ontwikkelen van hun ideeën. De innovatieformule High Tech Business Lab biedt mkb’ers de mogelijkheid nieuwe marktkansen te realiseren in binnen- en buitenland.

Willem Endhoven, directeur High Tech NL: “Het idee voor High Tech Business Lab ontstond vorig jaar, toen wij een toenemende belangstelling ontdekten bij leden om een eigen OEM-strategie te ontwikkelen richting de eindmarkt. Uit gesprekken met deze toeleveranciers bleek dat zij vooral geremd worden door bottlenecks aan de niet-technische kant van de transitie om nieuwe OEM-business op te zetten. Dit heeft geleid tot de kerngedachte achter het High Tech Business Lab: deze mkb’ers ondersteuning bieden, waardoor ze succesvol een nieuwe OEM-business op kunnen zetten.”

Voorwaarden

Endhoven: “Bedrijven die willen deelnemen moeten in elk geval een ambitie hebben die door strategie wordt gedreven. En ze moeten bereid zijn om geld en tijd in het traject te steken. Er moet dus zeker een commitment zijn van het topmanagement van het bedrijf. In ruil daarvoor krijgt de deelnemer ondersteuning van specialisten uit ons netwerk. Denk hierbij aan support op het gebied van technology roadmap planning, business development, risicomanagement, juridische aspecten, marketing en sales, etcetera.”

Interesse?

Verder van gedachten wisselen over het High Tech Business Lab? Heeft u interesse in intakegesprek? Neem dan contact op met Willem Endhoven via 088 – 555 43 33 of willem.endhoven@hightechnl.nl.

Delen: