EIT Digital projecten

Samenwerking EIT Digital en High Tech NL

EIT Digital en High Tech NL werken samen aan de digitaliseringsdoelstellingen van de Nederlandse hightechindustrie. Door een mix van educatie, research en ondernemerschap brengt EIT Digital baanbrekende digitale innovaties naar de Europese markt. En leden van High Tech NL dingen automatisch en zonder instapkosten mee naar een EIT Digital project. Zo komt de oplossing voor elk digitaliseringsvraagstuk binnen handbereik. Zonder instapkosten meedingen naar een EIT Digital project? Dat kan als lid van High Tech NL.

Samenwerking is de sleutel om de digitaliserings-doelstellingen te realiseren.

Samenwerking is dé sleutel om de digitaliseringsdoelstellingen van de Nederlandse hightechindustrie te realiseren”, vindt Willem Endhoven, managing director van branchevereniging High Tech NL. “We helpen het bedrijfsleven vooruit met digitale impulsen, door elkaar op een autonome manier te faciliteren. Daarom roep ik onze leden op om de voorzet te geven en contact met ons op te nemen. Dan toetsen we of het digitaliseringsvraagstuk in aanmerking komt voor een EIT Digital project. Op die manier profiteer je als lid van High Tech NL dat je in het kloppend hart van de digitalisering zit.”

Bedrijven hebben meer en meer behoefte aan een sterke digitale infrastructuur.

Patrick Essers, node director EIT Digital Nederland, vult aan: “Om vooruit te komen moet je sparren, netwerken en delen. Door de achterbannen van onze organisaties samen te brengen, creëren we een krachtig samenspel.

Wil je versneld op onderzoek gebaseerde digitale technologieën naar de markt brengen of opschalen? Meld dan je project bij ons aan als opmaat naar de nieuwe call for proposals begin 2019. Wij zoeken de juiste partijen bij elkaar om ons gezamenlijke doel te bereiken.”

Meer weten?

Neem dan contact op met Femke Roos, Program manager Innovation High Tech NL, via 088 – 555 43 33, of Patrick Essers, node director EIT Digital Eindhoven, via 06 – 839 651 25. Kijk ook op www.eitdigital.eu voor meer informatie over EIT Digital, recente calls for proposals en (kern)partners.

Meer informatie

Delen: