NLF reikt awards als topsectorbeurzen uit aan talent

Op vrijdag 28 oktober jl. vond het jaarlijkse NLF gala plaats in de sfeervolle ambiance van het Hotel van Oranje in Noordwijk. NLF, het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Fonds, reikte awards uit aan veelbelovende studenten in de techniek, en meer in het bijzonder in de lucht- en ruimtevaarttechniek.

Eerder dit jaar zocht het NLF aansluiting tot de Human Capital agenda van de topsector HTSM. Door middel van de Human Capital agenda laten bedrijven en kennisinstituten zien dat zij de keuze voor techniek niet alleen met woord maar ook met daad ondersteunen. 

In 2013 is in het kader van de Human Capital agenda’s van de topsectoren het concept van de topsectorbeurzen geïntroduceerd. De NLF awards zijn officieel ook gelabeld als topsectorbeurzen. En niet voor niets! Want de ideeën, projecten en theorieën die door de studenten werden gepresenteerd zijn een weerslag van het innovatief vermogen van Nederland in deze sector. En wie sterk is in lucht- en ruimtevaarttechniek zal altijd een loopbaan kunnen ontwikkelen in de techniek. Waar dan ook. 

Lees het verslag van het NLF gala

Naar overzicht
Delen: