Hannover Messe: Holland High Tech House en IT & Smart Industry paviljoen

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2017 trok deze beurs 225.000 bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie en daaraan gekoppelde IT en Smart product en dienstverlening, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

Als collectief laten we zien dat men in Nederland moet zijn voor technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

Holland High Tech House

Op de Hannover Messe 2018 presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de topsector HTSM zich voor de zevende keer in het Holland High Tech House in hal 2, Research & Technology. Inschrijven kan tot 30 november 2017.

Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen

In hal 8 presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de IT, High Tech en Smart Industry sector zich door middel van het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen. Inschrijven kan tot 31 oktober 2017.

Naar overzicht
Delen: