Technology for Automotive 2019

De wereld van de automotive staat aan de vooravond van grote veranderingen. Wereldwijde uitdagingen zoals filevorming, luchtvervuiling en het broeikaseffect, maken het noodzakelijk dat bedrijven internationaal én cross-sectoraal samenwerken. Denk aan samenwerkingen met Smart Industries en Nanotechnologie, maar ook met de topsectoren Energie en Logistiek; cross-sectorale samenwerking is dé sleutel tot mondiaal succes!

Technology for Automotive: het belangrijkste evenement op de Nederlandse kalender voor de Automotive maakindustrie. Dit event, speciaal gericht op de innovatieve automotive industrie van Nederland, is een combinatie van twee bekende activiteiten van RAI, AutomotiveNL en MIkrocentrum: het Automotive Congres en de AutomotiveNL Supplier Day. Technology for Automotive verbindt en inspireert op internationaal niveau met ontwikkelingen, interactie en expertise; van leveranciers tot OEMs tot materiaalspecialisten en alles daartussenin.

De diversiteit aan thematische onderwerpen zoals green en smart mobility, manufacturing & logistics en materials & design zijn grensoverschrijdend en dragen bij aan een sterke, onderscheidende rol voor de industrie.

Locatie
Mikrocentrum
De Run 1115
Veldhoven

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: