Holland High Tech Voorjaarsevenement 2020

Door de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus heeft Holland High Tech besloten het Voorjaarsevenement over Duits-Nederlandse Innovatiekansen op 25 maart a.s. niet door te laten gaan. Deze beslissing is mede genomen op basis van de nieuwe maatregelen die het Kabinet vandaag heeft aangekondigd. Het Kabinet geeft aan dat bijeenkomsten met meer dan honderd bezoekers afgelast moeten worden. Deze maatregelen gelden voor de gehele maand maart.

Het is nog niet bekend of en naar welke datum het Voorjaarsevenement verplaatst zal worden. Zodra hier informatie over bekend is, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Holland High Tech nodigt u op woensdagmiddag 25 maart 2020 van harte uit voor een inspirerend  programma, waarin we samen met u de business kansen in Duitsland verkennen.

Het Holland High Tech Voorjaarsevenement is onderdeel van de ‘Duitslanddag’, en wordt in samenwerking met de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) georganiseerd.

Wat kunt u verwachten?

  • Keynote van een ondernemer over de Duits-Nederlandse kansen op het gebied van digitalisering en energie
  • Ervaringsdeskundigen uit de automotive industrie en de fotonica-sector vertellen waar de business kansen in Duitsland liggen en hoe zij succesvol samenwerken
  • Presentatie van het HTSM Duitslandplan en de mogelijkheden om aan te sluiten
  • Samenwerken met Smart Industry Duitsland op data delen, de Europese Cloud en productie-technologie; Peter van Harten (Smart Industry Ambassadeur)

 

Locatie
DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Routebeschrijving

 

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: