Holland High Tech paviljoen op SEMICON Europa 2019

Net als in de voorgaande jaren organiseert High Tech NL het gezamenlijk Holland High Tech paviljoen op SEMICON Europa, in samenwerking met World Trade Center Twente en Business Cluster Semiconductors. De beurs wordt dit jaar gehouden van 12 t/m 15 november in Messe München.

Dit jaar is SEMICON Europa onderdeel van de beurs productronica, die tegelijkertijd plaatsvindt in de Messe München. (De productronica en electronica beurzen wisselen elkaar af om het jaar.)

Nederlands semiconlandschap

Op SEMICON Europa tonen we het Nederlandse semiconlandschap; van chipdesign tot marktapplicatie en van productiemachine tot chip. Hiermee laten we de kracht van Nederland zien: het creatief samenwerken tussen de eindproductproducenten en haar toeleverketen.

De deelnemende exposanten en samenwerkingspartners waren zeer tevreden over de gezamenlijke beursdeelname van 2018. Bekijk de terugblik met foto’s.

Prominente positie

Het paviljoen staat in hal B1 op de Cluster Alley, nr B1-231, zie de plattegronden hieronder en het online floorplan. Net als voorgaande jaren staan de Europese clusters van Silicon Europe bij elkaar, om zo nog meer zichtbaarheid te creëren en de samenwerking te bevorderen.

Klik hier voor een vergroting van de plattegrond van Hal B1

Vragen

  • Voor praktische vragen over deelname aan het paviljoen, kunt u contact opnemen met Carlijn van den Berge of Inge Verheggen via 088 – 555 4333 of info@hightechnl.nl.
  • Bedrijven uit Oost-Nederland kunnen contact opnemen met Freerk Faber van World Trade Center Twente (f.faber@wtctwente.eu of 074 – 291 56 04) voor het speciale aanbod voor deelnemers uit die regio. 
  • Wilt u meer weten over SEMICON Europa en de wijze waarop Holland High Tech de toeleverketen presenteert? Neem dan contact op met Ben van der Zon, Program manager International Technology Projects, via ben.van.der.zon@hightechnl.nl of 06 – 15 38 48 50. 

Documenten

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: