High Tech NL te gast bij Unit040

Geachte leden van High Tech NL,

Namens organiserend lid Unit040 nodigen wij u van harte uit om op 20 oktober a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf in Eindhoven. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij deze innovatieve partij, dáár waar begrijpelijke technologie begint.

Direct aanmelden

Gastheer Guido van Gageldonk, Sales Director Unit040:
“De waarde van technologie is anders voor alle belanghebbenden. Unit040 maakt complexe vraagstukken op een pakkende en heldere manier inzichtelijk voor iedere doelgroep. Dit vertaalt zich in 3D animaties, Interactieve 3D Applicaties, Simulaties, Augmented Reality en Virtual Reality. We bieden passende communicatie over een product, aangesloten bij het kennisniveau van de toehoorder. Unit040 werkt nauw samen met de klant. De klant levert bij voorkeur de 3D CAD bestanden aan. En koppelt direct in op de Cordis Suite, waardoor het mogelijk is om systeemgedrag te koppelen aan de 3D CAD modellen en zo virtueel een prototype te realiseren dat echt systeemgedrag kan vertonen. We lichten graag toe hoe we dit doen en zullen u ook voorbeelden laten zien.”

Programma

16.00 uur | Ontvangst
16.30 uur | Opening en presentatie Unit040
17.00 uur | Rondleiding Unit040
17.45 uur | Netwerkborrel inclusief pitch gastspreker Erik de Ruijter van Lime B.V.
18.30 uur | Einde

Locatie
Unit040 Ontwerp B.V.
Esp 401

5633 AJ Eindhoven

Aanmelden

Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen. Aanmelden kan via het registratieformulier.

Deelnemerslijst

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst voor deze bijeenkomst.

Wie komt er nog meer?

Wij hopen u in Eindhoven te mogen begroeten op 20 oktober a.s.!

Save the date

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’ De volgende bijeenkomst staat gepland bij Fujifilm op 30 november a.s. in Tilburg.


Meer over Unit040

Unit040 is een jonge en dynamische organisatie opgericht in 2006. Vijf studenten van de technische universiteit Eindhoven besloten samen een bedrijf op te richten. Tegen alle managementwetten in groeit Unit040 uit tot een bedrijf waar nu een groot team werkzaam is.

Unit040 maakt producten uit de hightechindustrie begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen. Dat doen we door 3D modellen te ontwikkelen die te gebruiken zijn voor Research & Development, Productie, Promotie en Trainingsdoeleinden. Dankzij onze aanpak is de return on investment voor onze opdrachtgevers hoog.

  • In het hart van de hightechindustrie kennen we de markt als geen ander.
  • Onze medewerkers zijn technisch geschoold om uw business te snappen.
  • Wij maken gebruik van de meest moderne technieken met een snelle oplevering.
  • Onze Brabantse gemoedelijkheid maakt ons een betrouwbare en betrokken partner.
  • U bent nu toch wel overtuigd?

www.unit040.nl

Foto credits Microsoft Hololens

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: