High Tech NL te gast bij Unit040

Namens organiserend lid Unit040 nodigen wij u van harte uit om op dinsdag 29 oktober a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij dit toonaangevende bedrijf op het gebied van hoogwaardige 3D oplossingen.

Unit040
Unit040 is sinds 2006 een gekende naam in de Brainport Regio en de High Tech Industrie. Als leverancier van hoogwaardige 3D oplossingen heeft Unit040 altijd meerwaarde voor klanten kunnen leveren op het gebied van simulaties en visualisaties. Sinds 2017 heeft Unit040 de transitie van 3D leverancier naar softwarehuis in gang gezet met de ontwikkeling van haar Digital Twin Platform, Prespective.

Prespective is een softwareplatform waarmee gebruikers zelf hun Digital Twin bouwen en testen door de daadwerkelijke CAD tekenen te koppelen aan de besturingssoftware. Inmiddels is dit platform uitgegroeid tot een volwaardig besturingssysteem voor Digital Twin Technology en heeft Unit040 een strategische samenwerking gesloten met Unity Technologies, de ontwikkelaar van Unity3D waarop Prespective ontwikkeld is. Deze partnership zorgt ervoor dat Prespective globale exposure krijgt.

Unit040 nodigt u van harte uit om de laatste ontwikkelingen op dit gebied te zien en horen, waarbij diverse use-cases uit die industrie zullen worden gedemonstreerd.

Aanmelden

Gastheer Jorick Huizinga, CEO en mede-oprichter van Unit040, het bedrijf achter het Digital Twin platform Prespective.Foto Jorick Huizinga
‘ Prespective biedt de mogelijkheid om systemen volledig te testen in de virtuele wereld, vóórdat ze echt bestaan. Dit heeft een gigantische impact op de industrie; time-to-market en TCO (kosten) wordt drastisch gereduceerd.

Het bedrijf werkt op deze manier aan een veiligere en efficiëntere wereld. Door systemen in een vroeg stadium virtueel te testen worden fouten, gevaarlijke situaties, en verspilling van energie en materiaal voorkomen. Met de steeds-groeiende mogelijkheden van de virtuele wereld, biedt het platform een zeer realistische virtuele omgeving waarin men kan ‘zien voordat het gebeurt’; Prespective.’

Programma
15.30 – 16.00 uur | Inloop & ontvangst
16.00 – 17.00 uur | Presentatie’ Prespective; A tool for collaborative systems engineering’ door Pieter Weterings en Guido van Gageldonk
17.00 – 18.00 uur | Netwerkborrel & demo’s
18.00 uur | Einde

Locatie
Unit040
Brainport Industries Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven
Routebeschrijving

Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich middels het aanmeldformulier registreert.

Aanmelden

Wij hopen u bij Unit040 te mogen begroeten op 29 oktober!

Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst.

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’.

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: