High Tech NL te gast bij TOPIC

Geachte leden van High Tech NL, 

Namens organiserend lid TOPIC nodigen wij u van harte uit om op dinsdag 28 november a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf in Best. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen.

Direct aanmelden

Gastvrouw Esther Roghair, Business Manager van TOPIC:

“TOPIC ontwikkelt embedded systemen, waarbij innovatie, een duurzame relatie en groei centraal staan. Wij zijn partner in de ontwikkeling van uw product, vanaf concept tot en met de commerciële release. Hierbij maken we gebruik van onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van systemen waarin embedded software en hardware een grote rol spelen. Deze projecten voeren we uit vanuit ons innovatieve kantoor in Best, waar we u graag ontvangen voor een rondleiding. Als gastspreker zal Chris Verhoeven, robotwetenschapper en Associate Professor op de afdeling Microelectronics van de TU Delft, ons zijn visie laten zien op de rol van robots in onze toekomstige samenleving.”

Gastspreker Chris Verhoeven, robotwetenschapper en Associate Professor TU Delft:

"Robots gaan de maatschappij veranderen. Big Data gaat de maatschappij veranderen. Internet of Things gaat de maatschappij veranderen. Er komt veel op ons af en we willen ons er graag op voorbereiden. Maar waar moeten we ons eigenlijk op voorbereiden? Hebben we ons in 1980 voorbereid op een maatschappij die zou uitvallen wanneer internet zou uitvallen? We wisten in die tijd niet eens of we wel met micro-elektronica wilden beginnen. En nu komen er duidelijk (minstens) drie grote veranderingen op ons af. Of eigenlijk maar één grote. De “Robotic Trinity” komt eraan. En wanneer die uitvalt, stopt de maatschappij. Maar misschien vallen wij wel uit…"

Programma

16.00 uur | Inloop

16.30 uur | Inleiding High Tech NL
16.40 uur | Presentatie door gastvrouw: Esther Roghair, TOPIC
17.00 uur | Presentatie door gastspreker: Chris Verhoeven, TU Delft
17.30 uur | Rondleiding
18.00 uur | Netwerkborrel
ca. 19.00 uur | Einde bijeenkomst

Locatie

TOPIC
Materiaalweg 4
5681 RJ Best

Parkeren: niet onder de overkapping van de KARWEI.

Deelnemen

Alle medewerkers van leden en partners zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich registreert middels het formulier.

Aanmelden

Wij hopen u bij TOPIC te mogen begroeten op 28 november a.s.!

Deelnemerslijst

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst voor deze bijeenkomst. 

Dit bedrijfsbezoek maakt onderdeel uit van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’.

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: