High Tech NL te gast bij Technolution & ALV [online]

Namens organiserend lid Technolution nodigen wij u van harte uit om op donderdag 20 mei a.s. samen met andere leden een virtueel bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden online te ontmoeten en digitaal een kijkje achter de schermen te nemen bij Technolution. Tevens organiseert High Tech NL de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV)

Tijdens de online versie van ‘High Tech NL Te gast bij Technolution’, presenteren Technolution Advance en Nearfield Instruments samen alle ins en out over high-speed data-acquisitie en -verwerking. Termen als Scanning Probe Microscopy, high-speed data, secure data platformen en AI passeren uitgebreid de revue. Een mooie gelegenheid om meteen twee bedrijven beter te leren kennen.

 

Technolution Advance is een van de marktleiders op het gebied van hightechtoepassingen voor de halfgeleiderindustrie en leidende wetenschapsinstellingen. Dankzij de jarenlange ervaring met embedded electronica, softwareontwerp en ontwikkeling van geavanceerde instrumenten heeft Technolution grote ‘ín-house’ kennis opgebouwd. Opdrachtgevers zijn wereldwijd opererende bedrijven en wetenschappelijke organisaties die onder meer actief zijn in semiconductor equipment, optics & imaging, medtech en life sciences.

 

 

Registratie

 

Gastheer Jan van der Wel, CEO Technolution 

Jan van der Wel studeerde werktuigbouw, elektrotechniek en elektronica. Samen met drie enthousiaste collega’s richtte hij in 1987 Technolution op. Daar begon hij als systeem architect en werkte aan uiteenlopende producten en systemen, van verkeersmanagementsystemen voor Rijkswaterstaat tot elektronica en software voor CT-scanners. Sinds 2005 heeft Jan de rol van CEO van Technolution. Samen met zo’n 230 collega’s werkt hij met trots aan innovatieve, werkende producten en systemen waarin grensverleggende digitalisering een centrale en onderscheidende rol vervult

 

Gastheer Hamed Sadeghian, CTO Nearfield Instruments

Hamed is the co-founder, president, and CTO of Nearfield Instruments, a Rotterdam-based scale-up, that introduces revolutionary metrology innovations for the semiconductor industry. Together with Roland van Vliet, Hamed founded Nearfield Instruments in 2016, after leading the NOMI program for TNO and developing High Throughput (Parallel) Scanning Probe Metrology for Semiconductor Industry. Hamed is also an associate professor at TU-Eindhoven in the field of Advanced Mechatronics and control, for applications in high tech systems.


Spreker Theo Tieman, Program Manager Technolution Advance 

Theo Tieman is in 1985 afgestudeerd in de richting elektrotechniek. Hij werkte voor verschillende instituten en industrieën: Nederlandse Organisatie voor toegepast wetenschappelijk onderzoek (TNO), Lucent Technologies, Agere Systems en Motorola. Theo deed ervaring op in de ontwikkeling van RF en digitale chips voor radar toepassingen, draadloze computer connectiviteit (WiFi) en mobiele apparaten (WiMAX en LTE). Hij leidde internationale teams in de VS, het VK en Nederland. Sinds 2011 werkt Theo voor Technolution als project- en programmamanager voor diverse projecten in de hightech en big science markten. Sinds kort vertegenwoordigt Theo Technolution Advance.

 

Programma 

16.00 – 16.05 uur Opening & Welkom | High Tech NL te Gast bij Technolution Advance 
Willem Endhoven, Managing Director High Tech NL
16.05 – 16.30 uur High Tech NL – Algemene Ledenvergadering (ALV)
Paul van Attekum, Voorzitter High Tech NL
16.30 – 17.15 uur Strategische samenwerking in de keten bij Technolution
Jan van der Wel, CEO Technolution
High speed data-acquisitie en -verwerking
Theo Tieman, Program Manager Technolution Advance
High throughput 3D metrology equipment for advanced semiconductor process control
Hamed Sadeghian, CTO Nearfield Instruments
17.15 – 17.30 uur Vragen en online netwerken


Locatie

Online via MS-Teams

Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit virtuele bedrijfsbezoek / webinar deel te nemen, mits u zich middels het aanmeldformulier registreert.

Registratie

Bekijk hier de deelnemerslijst van de online sessie High Tech NL Te gast bij CITC!

Wij begroeten u graag online bij Technolution  op donderdag 20 mei a.s.!

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten High Tech NL te gast bij…’.

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: