High Tech NL te gast bij Sorama

Namens organiserend lid Sorama nodigen wij u van harte uit om op donderdag 23 januari a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij Sorama.

Ton van Oort | Sales & Business Development Manager

Gastheren Ton van Oort en Rick Scholte 
Geluid is overal om ons heen en steeds meer zien we in dat geluid ons dagelijkse welzijn beïnvloedt. Na luchtvervuiling is vervuiling door geluid de tweede belangrijkste bron die de kwaliteit van leven vermindert. Technologie kan hier iets aan doen.

 

Rick Scholte | Oprichter Sorama, CEO
Rick Scholte | Oprichter Sorama, CEO

Sorama heeft als missie de wereld beter te laten klinken, daartoe bieden we met onze technologie krachtige oplossingen om geluid te visualiseren. Met het diepgaande inzicht, wat verkregen wordt door geluid en geluidsbronnen te visualiseren, kan de daadwerkelijke oorzaak op een snelle en effectieve manier aangepakt worden.

 

We bieden onze klanten daarmee een tijdswinst en garanderen een maximaal resultaat in hun streven naar een optimaal akoestisch design. Dit doen we zowel door het leveren van hard- en software, als ook door uitvoering van complete consultancy-trajecten.

 

Aanmelden


Programma

15.30 uur | Inloop & ontvangst
16.00 uur | Welkom door gastheer Ton van Oort
16.30 uur | Presentatie van een klant-case
17.00 uur | Interactief: demo, zelf aan de slag met het visualiseren van geluid
17.30 uur | Netwerkborrel

Locatie
Sorama
Strijp-T (Q)
Achtseweg Zuid 153H
5651 GW Eindhoven

Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich middels het aanmeldformulier registreert.

 

Aanmelden

 

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst.

Wij hopen u bij Sorama te mogen begroeten op 23 januari 2020!

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’.


Over Sorama
Sorama heeft in haar 10-jarig bestaan een aantal geluidscameramodellen en eigen Cloud-software ontwikkeld. Deze zijn wereldwijd in gebruik bij een brede waaier aan klanten, vaak OEM’s met eigen Noise & Vibration engineers. Produkten waarbij geluidsperformance en rol spelen zijn divers, van componentjes op een PCB tot flight-simulators, superjachten en automotive industrie.
We delen enkele klantcases om een indruk te geven van de aanpak en resultaten die we te bieden hebben. Graag laten we u daarna in enkele workshops ervaren wat de mogelijkheden zijn van de verschillende tools.

Meer over Sorama

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: