High Tech NL te gast bij MTA

Namens organiserend lid MTA B.V. nodigen wij u van harte uit om op donderdag 16 september 2021 samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij deze internationale speler in de wereld van mechatronica.

Als netwerkregisseur ontwikkelt MTA samen met en voor haar klanten mechatronische machines en systemen en bouwt deze vervolgens seriematig. In 2019 is MTA uitgeroepen tot beste industriële toeleverancier van Nederland in de categorie Best Knowledge. Ruim een jaar geleden hebben zij hun intrek genomen in een modern nieuw pand in Helmond.

Gastheren Patrick Geerts, Chief Commercial Officer & co-owner en Richard van Lieshout, Chief Technical Officer, 
nemen u mee in de wereld van de Agrofood Robotics. Zij laten zien hoe MTA zich onderscheidt door een combinatie van slimme systeemarchitectuur, modulair ontwerpen en het unieke V²-model waarbij product- en productieontwikkeling hand in hand gaan. Resultaat: lagere integrale kosten en verkorte doorlooptijd van mechatronische systemen.
Meer informatie over MTA

Registreren

Unieke V²-way of working

De verbinding van product- met productieontwikkeling, project- en supply chain management realiseert MTA door haar unieke V²-way of working. MTA ontwikkelt mechatronische producten zó dat ze seriematig reproduceerbaar en betaalbaar zijn én snel in de markt kunnen worden gezet. Dit zorgt voor sluitende businesscases waarmee MTA het verschil maakt in de wereld van mechatronica. Om deze unieke way of working te realiseren, gelooft MTA sterk in de verbinding van het hele netwerk. Van klant, ontwikkeling, engineering, supply chain (partners) tot productie(partners). Als netwerkregisseur creëert MTA mechatronica.

Graag neemt MTA u mee in de V²-way of working en laten ze zien welke resultaten ze hierdoor behalen aan de hand van een praktijkcase.


Programma

16.00 – 16.30 uur | Inloop & ontvangst
16.30 – 16.45 uur | Welkom door Patrick Geerts
16.45 – 17.15 uur | Presentatie praktijkcase door Richard van Lieshout
17.15 – 17.45 uur | Rondleiding bij MTA
17.45 – 18.30 uur | Netwerkborrel

 

Locatie
MTA B.V.
Maisdijk 12
5704 RM Helmond

Op het terrein van MTA is voldoende parkeergelegenheid.
Routebeschrijving

Deelnemen

Registreren

Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich middels het aanmeldformulier registreert.*

Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst.

Wij begroeten u graag bij MTA op donderdag 16 september 2021.

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’.

 

*In verband met de RIVM-richtlijnen is het gastbedrijf genoodzaakt een maximaal aantal deelnemers van 35 deelnemers toe te staan.  De deelnemerslijst maken we op basis van aanmeldmoment. Op het moment dat het maximale aantal bereikt is, plaatsen we u op een wachtlijst. In geval van afmeldingen nemen we contact op zodat u alsnog kunt deelnemen.

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: