High Tech NL te gast bij MTA

Namens organiserend lid MTA B.V. nodigen wij u van harte uit om op donderdag 16 september 2021 samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij deze internationale speler in de wereld van mechatronica.

Als netwerkregisseur ontwikkelt MTA samen met en voor haar klanten mechatronische machines en systemen en bouwt deze vervolgens seriematig. Vorig jaar is MTA uitgeroepen tot beste industriële toeleverancier van Nederland in de categorie Best Knowledge. Drie maanden geleden hebben zij hun intrek genomen in een modern nieuw pand in Helmond.

Gastheren Patrick Geerts, Chief Commercial Officer & co-owner en Richard van Lieshout, Chief Technical Officer, 
nemen u mee in de wereld van de Agrofood Robotics. Zij laten zien hoe MTA zich onderscheidt door een combinatie van slimme systeemarchitectuur, modulair ontwerpen en het unieke V²-model waarbij product- en productieontwikkeling hand in hand gaan. Resultaat: lagere integrale kosten en verkorte doorlooptijd van mechatronische systemen.
Meer informatie over MTA

 

Significant lagere oogstkosten per asperge.
Voor de Nederlandse hightech scale-up Cerescon heeft MTA de prijs-performance ratio van de kernmodule van de eerste selectieve asperge-oogstmachine ter wereld met factor drie verbeterd; het aantal geoogste asperges per uur is met 100% toegenomen en de prijs met 40% gedaald.

“Een significante verbetering van de robot-module door effectieve co-creatie helemaal vooraan in het proces en toepassing van het unieke V²-model” aldus Richard van Lieshout.

Tijdens de Te gast bij zal Richard alle deelnemers meenemen in de unieke werkwijze van MTA en laten zien hoe MTA dit voor elkaar heeft weten te krijgen.


Programma

16.00 – 16.30 uur | Inloop
16.30 – 16.45 uur | Welkom door Patrick Geerts
16.45 – 17.15 uur | Presentatie over Cerescon door Richard van Lieshout
17.15 – 17.45 uur | Rondleiding bij MTA
17.45 – 18.30 uur | Netwerkborrel

 

Locatie
MTA B.V.
Maisdijk 12
5704 RM Helmond

Op het terrein van MTA is voldoende parkeergelegenheid.
Routebeschrijving

Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich middels het aanmeldformulier registreert.*

Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst.

Wij begroeten u graag bij MTA op donderdag 16 september 2021.

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’.

 

*In verband met de RIVM-richtlijnen is het gastbedrijf genoodzaakt om een maximaal aantal deelnemers toe te staan, derhalve ontvangt u een pas een definitieve bevestiging, uiterlijk 1 week voorafgaand aan het evenement. 

 

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: