High Tech NL te gast bij KROHNE Altometer

Namens KROHNE Altometer nodigen wij u van harte uit om op donderdag 21 september a.s. een bezoek te brengen aan dit innovatieve bedrijf in Dordrecht. Deze editie van Te gast bij… wordt georganiseerd in samenwerking met de HI-Tea van Holland Instrumentation. Een mooie kans om ook organisaties uit dit netwerk te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij KROHNE Altometer. Tevens verwelkomen we Jacob Jan de Boer van VSL als gastspreker binnen het thema Metrologie voor Smart Industry.

Direct aanmelden

KROHNE is wereldwijd toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van innovatieve en betrouwbare meettechnologie, en biedt meetoplossingen voor alle denkbare industrieën. KROHNE werd opgericht in 1921 in Duisburg, Duitsland en heeft wereldwijd eigen fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 60 landen.

André Boer, general manager KROHNE Altometer:

“Meten zit bij KROHNE in het bloed, en het continu zoeken naar nieuwe ontwikkelingen in ons DNA. Zo is ons bedrijf de afgelopen decennia gegroeid. Nu staan we aan de vooravond van een veelvoud aan ontwikkelingen op het gebied van automatisering, data communicatie en de slimme verwerking daarvan. Aan de basis staat steeds de metrologie en daarmee voor ons weer nieuwe uitdagingen, die complexer zullen zijn dan ooit. Dankzij die complexiteit moeten oplossingen voor nieuwe uitdagingen vooral gaan komen uit samenwerkingen vanuit de netwerken. Voor ons allemaal een mooie opgave en een boeiend vooruitzicht!”

Jacob Jan de Boer, business developer VSL:
“De industrie verandert in hoog tempo door de opkomst van Smart Industry. Om innovatief en competitief te blijven in de internationale maakindustrie moet de Nederlandse industrie innovatieve productietechnologieën ontwikkelen, om zo de kwaliteit te verhogen en de productiekosten en milieu-impact te reduceren. Dit is ook beschreven in de Smart Industry roadmap met als doel het realiseren van enkelstuks en foutloze massaproductie. Dit vereist betrouwbare informatie van het maakproces, afkomstig van meetdata uit de gehele keten en elke stap van de data analyse. Een mooie uitdaging om samen aan te werken.”

Programma

16.00 uur | Inloop
16.30 uur | Inleiding High Tech NL en Holland Instrumentation
16.35 uur | Presentatie door gastheer André Boer
17.00 uur | Presentatie door gastspreker, Jacob Jan de Boer van VSL
17.30 uur | Rondleiding
18.00 uur | Netwerkborrel
ca. 19.00 uur | Einde bijeenkomst

Locatie

KROHNE Altometer

Kerkeplaat 12

3313 LC Dordrecht

Deelnemen

Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich registreert middels het formulier.

Aanmelden

Wij hopen u bij KROHNE Altometer te mogen begroeten op 21 september a.s.!

Deelnemerslijst

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst voor deze bijeenkomst.

 

Wie komt er nog meer?

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’. Save-the-date: op 31 oktober zijn we te gast bij Festo in Delft. 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: