High Tech NL online te gast bij ERIKS

Namens organiserend lid ERIKS hebben wij op donderdag 18 maart aanstaande een online ‘High Tech NL te gast bij’…’ geïnitieerd om samen met andere leden een virtueel bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen!

ERIKS kent en begrijpt de hightech omgeving en biedt maatwerkoplossingen voor bedrijven, zoals hoogwaardige werktuigbouwkundige componenten en de daarbij behorende technische en logistieke dienstverlening. In de loop der jaren heeft ERIKS een breed scala aan speciale afdichtingen, slangassemblages, instrumenten, stromingsoplossingen, kunststoffen, precisiebewegingscontrole, rubberen en dempingsproducten en materialen ontwikkeld die specifiek geschikt zijn voor halfgeleider fabricage apparatuur. 

 

Sjoerd Houtman, Sales Director ERIKS

Gastheer Sjoerd Houtman, Sales Director bij ERIKS neemt u in deze “te gast bij” mee in de kijk van ERIKS op schoon en efficient produceren. De middag zal bestaan uit presentaties met het thema “Lean in clean”  en een virtuele rondleiding in het nieuwe competentiecentrum dat ERIKS heeft gebouwd.

Meer informatie over ERIKS

 

ERIKS lean in clean

Schoon en efficiënt produceren.

ERIKS klanten bestaan uit zowel OEM-apparatuurfabrikanten in front-end- en back-endprocessen van de toeleveringsketen van halfgeleiders. ERIKS heeft kennis van zowel het ontwerp als de praktische aspecten van hightech componenten en assemblages.

ERIKS heeft een groot competentiecentrum gebouwd, inclusief ontwikkeling, fabricage en reiniging van producten volgens de normen van de halfgeleiderindustrie. Hierdoor is ERIKS in staat bedrijven te voorzien van de vereiste reinheidsgraden en draagt ​​bij aan een hoge kwaliteit, just-in-time levering.

Programma

15.50 – 16.00 uur | Ontvangst online lobby MS-Teams 
16.00 – 16.05 uur | Opening door Willem Endhoven, Managing Director High Tech NL
16.05 – 17.30 uur | Presentatie Sjoerd Houtman, Sales Director ERIKS
| Presentatie Freek Molkenboer, Systems Engineer TNO
| Online rondleiding bij ERIKS
17.30 uur | Einde


Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich middels het aanmeldformulier registreert.*
Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst.

Wij begroeten u graag op donderdag 18 maart a.s.!

 

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’.

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: