High Tech NL Te Gast Bij CITC & ALV – ONLINE

Namens organiserend lid Chip Integration Technology Center (CITC) hebben wij op 14 oktober jl. een ‘High Tech NL te gast bij’… geïnitieerd. Online brachten de deelnemers een bezoek aan CITC. Een mooie kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij CITC en online andere leden te ontmoeten. Tevens organiseerde High Tech NL een tweede ALV. De presentaties van de sprekers en de film van CITC geven een kleine terugblik.

CITC is een innovatiecentrum dat gespecialiseerd is in heterogene integratie en geavanceerde chip verpakkingstechnologie. Een centrale plek waar bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen samenwerken en letterlijk een brug slaat tussen academici en het bedrijfsleven, met als focus om nieuwe en betere oplossingen te creëren voor semiconductor packaging. CITC biedt toegang tot innovatie, infrastructuur en onderwijs.

 

Registratie

 

Gastheer Barry Peet, Managing Director CITC

“Packaging en Chip integration is cruciaal in het design en de productie van chips. Het maakt de toekomst van 6G, elektrisch rijden en de energie transitie mogelijk. We kijken er naar uit om u te laten zien welke innovaties CITC in dit domein te bieden heeft.”

 

Gastspreker ir. Tim Koene, CTO en oprichter EFFECT Photonics B.V.

“Optical Packaging is, met name voor telecommunicatie, een multidisciplinaire uitdaging. Het combineren van micromechanica, thermisch ontwerp, verbindingschemie, hoogfrequent ontwerp en sub-micrometer nauwkeurigheden moeten gecombineerd worden met lage kosten en schaalbaarheid op volume. Een nieuwe aanpak voor na 2020 is van enorm belang.”

 

Programma CITC | Terugblik presentaties & film

16.00 uur Opening & Welkom | High Tech NL te Gast bij CITC
Richard Visser, Manager Holland Semiconductors
16.00 – 17.00 uur Presentatie | High Tech NL Te Gast bij CITC
Film lab CITC
Bekijk hier de film
Presentatie | High Tech NL Te Gast bij CITC
Barry Peet, Managing Director CITC
Bekijk hier de presentatie
Presentatie gastspreker | “Optical Packaging for telecommunications”
ir. Tim Koene, CTO en oprichter EFFECT Photonics B.V.
Bekijk hier de presentatie
High Tech NL – Algemene Ledenvergadering (ALV)
17.00 uur Einde MS-Teams sessie

 

Bekijk hier de deelnemerslijst van de online sessie High Tech NL Te gast bij CITC!

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’.


Deelnemen (niet meer mogelijk)
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit ONLINE bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich middels het aanmeldformulier registreert. Aanmelden voor het online bedrijfsbezoek kan uiterlijk tot dinsdag 13 oktober 18.00 uur. De online deelnemers ontvangen uiterlijk 24 uur voor aanvang een MS-Teams-link naar de sessie ‘High Tech NL te gast bij … CITC!”

***ONLINE ONLY***
In verband met de op handen zijnde aanscherpingen van de RIVM-richtlijnen is de High Tech NL Te Gast Bij CITC, in tegenstelling tot de eerdere berichtgevingen, woensdag 14 oktober a.s. volledig ONLINE! De deelnemers die al een bevestiging ontvangen hebben voor een fysiek bedrijfsbezoek ontvangen persoonlijk bericht van deze aanpassing. 

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: