High Tech NL te gast bij ZEISS

Namens organiserend lid Carl Zeiss | ZEISS Nederland nodigen wij u van harte uit om op donderdag 25 november a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij ZEISS.

Innovatie is bij ZEISS op het lijf geschreven
ZEISS plaats innovatie altijd in de context van de samenleving als geheel. Doel van alle innovaties is dat ze een toegevoegde waarde hebben en de toekomstige klantbehoeften met betrekking tot producten, diensten, oplossingen en bedrijfsmodellen vervullen. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten, wat lang een speerpunt was, maat ZEISS tegenwoordig ook nieuwe soorten businessmodellen en management mogelijk.

Optische technologieën zijn belangrijk voor de toekomst van ZEISS. Deze technische en wetenschappelijke toepassingen zullen de komende jaren steeds meer invloed hebben op ons dagelijks leven.’’

Optische technologieën zijn belangrijk in de biowetenschappen, geneeskunde, IT, telecommunicatie, de automobiel- en consumentenindustrie, evenals in vele andere gebieden. Innovatie maakt deel uit van de ZEISS-strategie en is bepalend binnen de bedrijfsidentiteit. Het vormt de basis van de groei van ZEISS corporate. Om deze reden investeert ZEISS 11 procent van de omzet in onderzoek en ontwikkeling. De R&D van ZEISS werkt er hard aan om de sterke positie op het gebied van technologie voortdurend te verbeteren. Meer informatie over ZEISS Nederland.

[De registratie voor deze bijeenkomst is nog niet geopend]

Graag laat ZEISS u kennismaken met de ontwikkelingen binnen optische inspectie voor zowel R&D als kwaliteitscontrole, door interessante presentaties én een rondleiding door het Experience Center.

Programma

15.00 – 15.30 uur | Inloop & ontvangst
15.30 – 16.00 uur | Welkom & presentatie ZEISS binnen het HTSM Ecosysteem
16.00 – 16.30 uur | Presentatie gastspreker
16.30 – 17.00 uur | Rondleiding ZEISS Experience Center
17.00 – 18.00 uur | Netwerkborrel

 

Locatie
Carl Zeiss B.V. | ZEISS Nederland
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.
Routebeschrijving

Deelnemen
[De registratie voor deze bijeenkomst is nog niet geopend]

Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich middels het aanmeldformulier registreert.

Wij begroeten u graag bij u bij Carl Zeiss | ZEISS Nederland op donderdag 25 november a.s.!

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’.

 

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: