High Tech NL actief bij Open Days in Brussel

High Tech NL actief bij Open Days in Brussel

Op donderdag 15 oktober is High Tech NL samen met de regio Drechtsteden, Fokker Technologies en InnovationQuarter actief tijdens de OPEN DAYS, hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent van de Europese Unie. Jos van Erp treedt op als moderator tijdens de workshop “Strengthen the innovation efficiency by lasting collaboration between SMEs and larger Enterprises”. U kunt de workshop volgen via een livestream.

High Tech NL bouwt voortdurend aan netwerken op gebieden als innovatie en Human Capital. Het verbinden van bepalende spelers, zoals overheden, ondernemingen en kennisinstituten op Noordwest Europees niveau is daar onderdeel van. Om die reden is High Tech NL gevraagd om actief bij te dragen aan de voorbereiding en uitvoering van de workshop "Strengthen the innovation efficiency by lasting collaboration between SMEs and larger enterprises". Een onderwerp dat ook internationaal tot de verbeelding spreekt: vertegenwoordigers van (semi)overheden, onderzoeksinstellingen en bedrijfsleven willen kennismaken met de regio Drechtsteden en gaan met elkaar in gesprek over de kracht van samenwerking en het stimuleren van innovaties.

De workshop vindt plaats op donderdag 15 oktober in Brussel in het kader van de OPEN DAYS, hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent van de Europese Unie. Eén en ander op verzoek van de deelnemende partijen; de regio Drechtsteden, het InnovationQuarter, Fokker Technologies en KE-works.

Ruim 120 deelnemers uit de verschillende lidstaten van de Europese Unie hebben zich aangemeld. High Tech NL verzorgde de theoretische achtergrond. Tevens zal Jos van Erp van High Tech NL optreden als moderator.

Ook geïnteresseerd? Volg de workshop op 15 oktober van 9.00 – 10.45 uur via de livestream

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: