Health Valley Event 2020

In verband met COVID-19 (Corona Virus) worden landelijk diverse evenementen uitgesteld. Bekijk de informatie van de organiserende partij voor de actuele stand van zaken betreffende onderstaande event.

Op 10, 11 en 12 maart vindt het jaarlijkse Health Valley Event 2020 plaats.

Dit driedaagse event is hét event waar alle professionals in de gezondheidszorg, gezondheidsinnovatie, onderwijs en wetenschap, ondernemers en overheidsfunctionarissen uit om hun kennis en ervaring te delen. Het is een geweldige kans om in contact te komen met andere bezoekers en om uw netwerk uit te breiden. HVE is hét platform om de toekomst van de zorg vorm te geven!

Programma
10 maart 2020 – Meet & Match de regio
Op de eerste dag van HVE staat een tournee door de regio gepland om de nieuwste trends en innovaties op het gebied van gezondheid uit de eerste hand te ervaren. Er zijn verschillende hotspots – Medical Devices, Prevention of Pharma. HVE verzorgt het transport van en naar de locatie van uw keuze. Dag 1 wordt afgesloten met een populair evenement: het netwerkdiner in Nijmegen.

11 maart 2020 – Verkenning van Life Sciences & MedTech
Duik in de nieuwste ontwikkelingen in Life Sciences en Med Tech! HVE2020 biedt een programma met inspirerende keynote sprekers en diverse sessies. Digital Health toepassingen zullen ook een van de onderwerpen zijn. Op de beursvloer zullen demonstraties van een aantal van de laatste innovaties te zien zijn voor een spannende ervaring uit de eerste hand.

12 maart 2020 – Zorg voor de gezondheid van de toekomst
Deze dag gaat over de gezondheidszorg van morgen. Hoe zullen patiënten profiteren van onze innovaties? Laat u inspireren door de nieuwste toepassingen binnen Digital Health, zoals Gaming in Healthcare, Artificial Intelligence en Blockchain. Ook onderwerpen als Life Sciences en MedTech komen aan bod. Samen zoeken we naar manieren om de gezondheidszorg substantieel te verbeteren.

Meer informatie en aanmelden

Korting voor de leden van High Tech NL
Als partner van Health Valley mogen wij onze leden 50 euro korting op een 1, 2 of 3 daags ticket ontvangen. Dat werkt als volgt:

  1. Ga naar www.healthvalleyevent.com
  2. Ga naar ‘Tickets’
  3. Kies een 1, 2 of 3 daags ticket
  4. Vul bovenin bij ‘Enter Promocode’ het woord ‘Netwerk’ in.
  5. Volg de overige stappen en rond je bestelling af

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: